Peltivaurion korjauksen vaikutus auton arvoon

Siisti ja hyvin pidetty auto säilyttää arvonsa pitkään. Autoklinikalla on vuosikymmenten kokemus autojen kolarikorjauksista, ja asiakastyytyväisyytemme puhuu puolestaan. Korjaamme vuosittain yli 90 000 autoa. Autoklinikalla autosi on aina luotettavissa ja ammattitaitoisissa käsissä.

Kolarikorjauksen vaikutus jälleenmyyntiarvoon

Kolarikorjauksen laatu vaikuttaa suoraan auton jälleenmyyntiarvoon. Huolimattomasti tai ammattitaidottomasti suoritettu korjaus voi jättää jälkiä, jotka vaikuttavat auton arvoon. Autoklinikalla korjaamme autosi aina valmistajan ohjeiden mukaisesti, varmistaen, että autosi on korjauksen jälkeen yhtä arvokas kuin ennen vahinkoa.

Me olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamo, ja työskentelemme kaikkien automerkkien parissa. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että autosi takuu säilyy ja korjaus tehdään aina korkeimpien standardien mukaisesti. Lisää korjausprosessista voit lukea täältä.

Peltivaurion korjausmenetelmät

On olemassa useita tapoja korjata peltivaurioita, ja menetelmä tulee aina valita vaurion laajuuden mukaan. Perinteiset menetelmät voivat olla kustannustehokkaita suuremmissa vaurioissa, kun taas PDR-menetelmä (Paintless Dent Repair) on erinomainen vaihtoehto pienempien lommojen korjaamiseen. PDR-menetelmä säästää aikaa ja rahaa, ja se on ympäristöystävällinen valinta. Lisää PDR-menetelmästä löydät täältä.

Ympäristöystävällinen valinta

Autoklinikka on myös vastuullinen valinta. Pyrimme aina korjaamaan kaiken, mikä on korjattavissa, ja kierrätämme toiminnastamme syntyvät jätteet huolellisesti. Tämä ei ainoastaan säästä ympäristöä, vaan myös säilyttää autosi alkuperäiset osat, joka on tärkeää arvon kannalta. Lue lisää Autoklinikan vastuullisuudesta täältä.

Valitse Autoklinikka – asiantuntijat apunasi

Valitsemalla Autoklinikan saat aina korkealaatuista ja ammattitaitoista palvelua. Meillä on tutkitusti tyytyväiset asiakkaat, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota myös vastuullista ja ympäristöystävällistä palvelua.

Kun peltivaurio sattuu, älä anna sen vaikuttaa autosi arvoon enempää kuin on tarpeen. Ota yhteyttä Autoklinikkamme asiakaspalveluun, ja me huolehdimme lopusta. Autosi ansaitsee parasta mahdollista huoltoa ja me olemme täällä tarjoamassa sitä.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi