Peltikorjauksen merkitys auton estetiikkaan

Lommoilla ja kolhuilla on suuri vaikutus auton ilmeeseen, ja siksi mahdolliset vauriot kannattaakin korjata mahdollisimman pian. Auton ulkonäkö on monille omistajille tärkeä asia, ja siksi Autoklinikalla panostamme korkealaatuiseen lopputulokseen jokaisessa korjaustyössä. Käytämme aina valmistajan ohjeita noudattaen oikeita menetelmiä ja materiaaleja, jotta autosi näyttää jälleen uudenveroiselta.

Auton ulkonäön ylläpito ja korjausprosessi

Korjausprosessit ovat aina yksilöllisiä, mutta pyrimme suorittamaan jokaisen korjauksen mahdollisimman sujuvasti ja tehokkaasti. Korjausprosessi alkaa aina vahinkotarkastuksella, jossa selvitämme vaurion laajuuden ja korjaustarpeet. Tämän jälkeen laadimme suunnitelman ja annamme arvion korjauksen kestosta ja kustannuksista.

Koko korjausprosessin ajan pidämme sinut ajan tasalla autosi korjaustyön edistymisestä. Voit luottaa siihen, että Autoklinikalla autosi on hyvissä käsissä ja että saat sen takaisin mahdollisimman nopeasti, ulkonäöltään moitteettomassa kunnossa. Lue lisää korjausprosessista täältä.

Modernit korjaustekniikat ja niiden hyödyt

Autoklinikalla käytämme viimeisimpiä korjaustekniikoita, kuten PDR-menetelmää (Paintless Dent Repair), joka mahdollistaa lommojen oikaisun maalaamatta. Tämä menetelmä on nopea ja kustannustehokas tapa korjata pienet kolhut ilman, että auton maalipintaa tarvitsee käsitellä uudelleen. PDR-menetelmä säästää aikaa, rahaa ja on ympäristöystävällinen vaihtoehto.

PDR-tekniikkaa voidaan käyttää, kun maalipinta on ehjä ja vaurio on sellaisessa kohdassa, johon pääsemme käsiksi erikoistyökaluillamme. Kokeneet asentajamme arvioivat, voidaanko autosi lommo korjata PDR-tekniikalla, ja suorittavat korjauksen ammattitaidolla. Lue lisää PDR-korjauksista täältä.

Vastuullinen ja ympäristöystävällinen korjaamo

Autoklinikka on vastuullinen kumppani autosi peltikorjaukseen. Teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen minimoimiseksi kaikessa toiminnassamme. Pyrimme korjaamaan kaiken, mikä on korjattavissa, ja kierrätämme toiminnastamme syntyvät jätteet huolellisesti. Emme myöskään vaihda tarpeettomia osia, emme tee turhaa työtä ja käytämme ympäristöystävällisiä menetelmiä ja materiaaleja.

Kestävän kehityksen osa-alueet, kuten varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö, ovat meille tärkeitä. Pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme näillä alueilla, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ympäristöystävällisiä korjausratkaisuja. Voit lukea lisää vastuullisuudestamme täältä.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi