Hybridiautojen korjaus – asiantuntevaa palvelua

Autoklinikalla tarjoamme monipuolisia korjauspalveluita eri merkkisille hybridiautoille. Käytämme aina valmistajan suosittelemia osia ja noudatamme huolellisesti autonvalmistajien antamia ohjeita, jotta autosi takuu säilyy.

Kestävä kehitys on toimintamme ytimessä. Pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksia ja suosimaan ekologisia korjausmenetelmiä. Emme vaihda osia tarpeettomasti ja kaikki korjattavissa olevat osat korjataan. Käytöstä poistetut osat lajitellaan ja kierrätetään asianmukaisesti, varmistaen ympäristöystävälliset korjaustoimenpiteet.

Hybridiautojen korjaamisen erityisosaaminen

Hybridiautojen korjaaminen vaatii erilaista ammattitaitoa verrattuna polttomoottorilla varustettujen autojen korjauksiin. Autoklinikalla on käytössä uusimmat työkalut ja teknologiat, jotka mahdollistavat tarkan ja kustannustehokkaan korjauksen.

Laatu ja asiakastyytyväisyys ensisijalla

Laadukas korjaustyö ja asiakastyytyväisyys ovat Autoklinikalla keskeisiä arvoja. Olemme ylpeitä korkeista NPS-luvuistamme ja pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme saamamme palautteen mukaan.

Olemme saaneet ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatin, jotka kertovat panostuksestamme korkeaan laatuun ja ympäristöystävällisiin käytäntöihin. Voit siis olla varma, että hybridiautosi korjaus on ammattilaisten käsissä.

Ympäristöystävälliset korjausmenetelmät

Ympäristön huomioon ottaminen on tärkeä osa jokaista korjausta ja Autoklinikalla noudatamme neljää kestävän kehityksen kannalta keskeistä toimintatapaa: varaosien käyttö, energiankulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö.

Korjausprosessissamme suosimme alkuperäisiä tai korkealaatuisia vaihtoehtoisia varaosia, jotka pidentävät autosi käyttöikää ja vähentävät uusien osien tarvetta. Energiankulutuksessa valitsemme uusiutuvia vaihtoehtoja ja jätteiden käsittelyssä noudatamme tiukkoja kierrätysstandardeja. Kemikaalien käytössä valitsemme ympäristöystävällisimmät vaihtoehdot. Lisää Autoklinikan vastuullisuudesta pääset lukemaan täältä.

Kattavat korjauspalvelut hybridiautoilijalle

Tarjoamme laajan valikoiman korjauspalveluita hybridiautoilijoille, oli kyseessä pienen tai suuren pelti- tai tuulilasivaurion korjaus.

Autoklinikalla tarjoamme laajan valikoiman palveluita kaikenlaisille ajoneuvoille. Erikoisalaamme ovat pelti-, kolari- ja tuulilasivauriot. Olemme myös Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju. Lue lisää hybridi- ja sähköautojen korjauksesta täältä.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi