Laadukas auton korjaus Malmilla

Kun vahinko sattuu, on tärkeää, että auton korjaus suoritetaan ammattitaidolla. Helsingin Malmin Autoklinikalla tarjoamme kattavat korjauspalvelut, jotka varmistavat, että autosi takuu säilyy.

Korjauksen laadun takaamiseksi käytämme aina ajoneuvon valmistajan ohjeita ja suosituksia. Oli kyseessä sitten pieni lommo tai suurempi vaurio, Malmin Autoklinikan asiantuntijat huolehtivat siitä, että autosi palautuu ajoon kuin uutena. Lisää korjausprosessistamme voit lukea täältä.

Tuulilasin korjaus ja vaihto

Tuulilasin korjaus on yksi Malmin Autoklinikan erityisosaamisalueista. Pienet kiveniskemät voidaan usein korjata nopeasti ja ympäristöystävällisesti, estäen vaurion laajenemisen. Jos tuulilasi on kuitenkin päässyt halkeamaan, suosittelemme vaihtamaan sen uuteen mahdollisimman pian.

Käytämme korjauksissa ja vaihdoissa laadukkaita Pilkingtonin tuulilaseja tai auton valmistajan alkuperäisiä laseja. NPS-lukumme, joka kertoo asiakkaan suosittelualttiudesta, on erinomainen, joka todistaa asiakkaidemme tyytyväisyyden palvelumme laatuun. Lue lisää tuulilasipalveluistamme.

PDR-tekniikka lommojen oikaisussa

PDR-tekniikka, eli Paintless Dent Repair, on innovatiivinen tapa oikaista pienet lommot ilman maalausta. Tämä menetelmä on nopea, kustannustehokas ja ympäristöystävällinen, sillä se ei vaadi ylimääräisiä materiaaleja tai energiaa.

Malmin Autoklinikalla on alan parhaat PDR-ammattilaiset, jotka varmistavat, että autosi pienet peltivauriot korjataan huolellisesti ja laadukkaasti. PDR-tekniikalla korjattu lommo on usein tuskin havaittavissa, ja autosi palaa nopeasti liikenteeseen. Lue lisää PDR-tekniikasta täältä.

Vastuullinen ja ympäristöystävällinen toiminta Malmilla

Malmin Autoklinikalle on tärkeää toimia vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti kaikessa toiminnassa. Emme vaihda tarpeettomia osia, emmekä tee turhaa työtä. Kaikki korjattavissa olevat osat korjataan, ja vanhat osat lajitellaan ja kierrätetään huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta, joihin kiinnitämme erityistä huomiota: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Malmin Autoklinikan vastuullisuudesta löytyy lisää tietoa täältä.

Laatu- ja ympäristöstandardit

Malmin Autoklinikalla olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäisenä valtakunnallisena vauriokorjaamoketjuna Suomessa saaneet ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatin. Nämä sertifikaatit ovat osoitus sitoutumisestamme laadun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen.

Malmin Autoklinikan kanssa voit olla varma, että autosi korjaus suoritetaan korkeiden standardien mukaisesti, turvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen.

Asiakaspalvelu ja tyytyväisyys

Malmin Autoklinikan asiakaspalvelu on valmiina auttamaan sinua kaikissa autosi korjauksiin liittyvissä kysymyksissä. Asiakastyytyväisyytemme on huipputasoa, ja olemme ylpeitä saamistamme positiivisista asiakaspalautteista ja erinomaisesta NPS-luvustamme.

Malmin Autoklinikan kanssa voit luottaa siihen, että autosi on hyvissä käsissä ja että palvelu on nopeaa, laadukasta ja asiakaslähtöistä.

Autoklinikka Malmi, Helsinki
Takoraudantie 3
00700 Helsinki

malmi@autoklinikka.fi
020 7737 540

Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Malmin Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Malmin Autoklinikasta

Malmin Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Malmin Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi