Laadukas vahinkokorjaus ja asiakastyytyväisyys

Vahingon sattuessa, on tärkeää löytää korjaamo, joka ymmärtää asiakkaan tarpeet ja tarjoaa korkeatasoista palvelua. Meillä on vuosien kokemus erilaisten ajoneuvojen vaurioiden korjaamisesta, ja asiakastyytyväisyys on toimintamme ytimessä.

Asiakkaamme arvostavat nopeaa ja vaivatonta palvelua, joka kattaa kaiken tarvittavan vahingon arvioinnista korjaukseen ja sijaisauton järjestämiseen. Tämä on osoitus siitä, että olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua jokaiselle asiakkaalle.

Tuulilasin vaihto ja korjaus

Tuulilasin vauriot ovat aina inhottavia, mutta Autoklinikalla ne korjataan tehokkaasti ja turvallisesti. Tuulilasivaurioiden lisäksi tarjoamme laajan valikoiman muita vauriokorjauspalveluita kaikille automerkeille.

Kiveniskemän korjaus onnistuu meillä ilman ajanvarausta, ja tuulilasin vaihtoon voi varata ajan kätevästi verkkosivujemme kautta. Lähes kuusikymmentä toimipistettämme ympäri Suomen takaavat, että palvelumme ovat aina lähelläsi. Lue lisää tuulilasipalveluistamme täältä.

Vakuutusyhtiön kanssa sujuva yhteistyö

Kun autosi vaurioituu, me huolehdimme yhteydenpidosta vakuutusyhtiöön puolestasi. Asiakkaamme kokemus osoittaa, että vahinkotarkastus ja korjausprosessi sujuvat meillä kätevästi ja nopeasti, ja asiakas voi jatkaa matkaansa vaivattomasti.

Vakuutusyhtiö korvaa myös sijaisautosta koituvat kulut, jos autovakuutuksessasi on sijaisauton kattava turva. Autoklinikka huolehtii, että sijaisauto on valmiina odottamassa sinua, kun tuot autosi korjaukseen.

Korjauspalvelut kaikille automerkeille

Meillä korjataan kaikenlaiset vauriot, oli kyseessä sitten pelti-, kolari- tai tuulilasivaurio. Korjaamme myös sähköautojen ja hybridien vauriot ammattitaidolla, ja Autoklinikka on Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju Suomessa. Työskentelemme aina autonvalmistajien merkki- ja mallikohtaisia ohjeita noudattaen, jotta autosi takuu säilyy.

Asiakaskokemukset puhuvat puolestaan

Autoklinikan asiakastyytyväisyys on alan huipputasoa, ja asiakkaamme ovat antaneet Autoklinikalle korkeita arvosanoja palvelustamme. Asiakaskokemukset kertovat palvelumme laadusta ja siitä, kuinka olemme onnistuneet ylittämään asiakkaidemme odotukset. Tämä motivoi meitä jatkuvasti parantamaan toimintaamme ja palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys

Vastuullisuus on meille tärkeää, ja teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen minimoimiseksi. Pyrimme mahdollisimman ympäristöystävälliseen korjausprosessiin, lajittelemme ja kierrätämme kaikki vanhat osat tarkasti ja huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Näihin kiinnitämme erityistä huomiota, jotta voimme tarjota ympäristöystävällisiä korjausratkaisuja.

Laatu- ja ympäristöstandardit

Laadun ja ympäristöasioiden jatkuva parantaminen on meille kunnia-asia. Olemme saaneet ensimmäisenä valtakunnallisena vauriokorjaamoketjuna Suomessa ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatin.

Nämä sertifikaatit ovat osoitus korkeasta sitoutumisestamme laadun, asiakaspalvelun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen. Voit luottaa siihen, että korjaustyön laadusta emme tingi ja että palvelumme ovat aina korkeatasoista.

Avoimet ovet ja erikoistarjoukset

Järjestämme säännöllisesti avoimia ovia ja tapahtumia, joissa asiakkaamme voivat tutustua vauriokorjauksen menetelmiin ja palveluihimme. Tapahtumat ovat mahdollisuus tutustua Autoklinikan toimintaan ja ovat hyvä tilaisuus kokea palvelumme laatu ja asiakaslähtöisyys. Pysy ajan tasalla tulevista tapahtumista seuraamalla Autoklinikan sosiaalisen median kanavia ja verkkosivuja.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi