Laadukas vahinkokorjaus – Avain turvalliseen ajamiseen

Kun sattuu vahinko, on tärkeää saada auto nopeasti ja luotettavasti korjattua. Meillä on vuosien kokemus ja erikoisosaaminen pelti-, kolari- ja tuulilasivaurioiden korjaamisesta. Korjaamme vauriot huolellisesti, jotta autosi takuu säilyy ja voit jatkaa matkaasi turvallisesti.

Korjaustyön laadun takaamiseksi käytämme aina autonvalmistajien merkki- ja mallikohtaisia ohjeita. Tämä varmistaa, että korjaus vastaa alkuperäistä laatua ja autosi pysyy turvallisena tiellä. Lue lisää korjausprosessistamme täältä.

Asiakastyytyväisyys etusijalla

Asiakaspalvelumme laatu on meille kunnia-asia, ja asiakastyytyväisyytemme on alan huipputasoa. NPS-lukumme vuonna 2023 oli 87,64, joka kertoo asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja valmiudesta suositella palveluitamme muille.

Asiakaspalautteet ovat meille arvokkaita, ja niiden avulla kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Asiakkaidemme kokemukset puhuvat puolestaan – olemme saaneet erityisesti kiitosta nopeasta palvelusta sekä korjaustöiden laadusta.

Kattava palveluverkosto ja yhteistyökumppanit

Kanssamme asioidessasi hyödyt laajasta palveluverkostostamme, joka kattaa lähes koko Suomen. Autoklinikan yhteistyökumppanien avulla voidaan tarjota asiakkaille entistäkin parempaa palvelua ja nopeampia korjausaikoja.

Laajennamme jatkuvasti toimintaamme uusille paikkakunnille, jotta voimme palvella asiakkaita mahdollisimman lähellä heidän sijaintiaan. Tämä tarkoittaa, että korjauspalvelumme ovat aina lähelläsi, kun niitä tarvitset. Löydät kaikkien korjaamoidemme yhteystiedot täältä.

Tuulilasin korjaus ja vaihto

Tuulilasin vauriot voivat olla riski liikenneturvallisuudelle, ja siksi on tärkeää korjata ne mahdollisimman pian. Meillä tuulilasin korjaus tai vaihto sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Voit varata ajan kätevästi nettisivujemme kautta, ja mikäli tuulilasivakuutus kuuluu vakuutuspakettiisi, kattaa vakuutusyhtiösi vaihdon kustannukset omavastuuseen asti. Tuulilasin korjaus on täysin veloitukseton vakuutuksen käyttäjälle.

Ympäristövastuullinen toiminta

Ympäristövastuullisuus on meille tärkeää, ja pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme. Kierrätämme ja lajittelemme vanhat osat huolellisesti, ja korjausprosessimme on suunniteltu mahdollisimman ympäristöystävälliseksi.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen osa-aluetta, joihin kiinnitämme erityistä huomiota: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Tämä osoittaa sitoutumisemme ympäristöystävälliseen toimintaan.

Laatu- ja ympäristöstandardit

Laadukas työmme on saanut tunnustusta kansainvälisesti. Olemme ensimmäisenä valtakunnallisena vauriokorjaamoketjuna Suomessa saaneet ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatin.

Nämä sertifikaatit ovat osoitus korkeasta sitoutumisestamme laadun, asiakaspalvelun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen.

Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju

Olemme ylpeitä siitä, että Autoklinikka on Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju Suomessa. Tämä tarkoittaa, että Autoklinikka tarjoaa Teslan omistajille erikoisosaamista kolari- ja tuulilasivaurioiden saralla, joka täyttää Teslan tiukat laatuvaatimukset.

Asiakkaiden kokemuksia

Asiakkaidemme positiiviset kokemukset ovat meille tärkeä asia menestyksemme kannalta. Autoklinikka on saanut erityisesti kiitosta ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelusta. Asiakkaidemme kommentit kertovat, että olemme onnistuneet työssämme ja palvelumme on ylittänyt heidän odotuksensa.

Asiakaspalautteet ovat meille tärkeitä, ja ne auttavat meitä kehittämään palveluitamme entistä paremmiksi. Voit lukea lisää asiakkaidemme kokemuksista verkkosivuiltamme.

Tapahtumat ja erikoistarjoukset

Järjestämme säännöllisesti tapahtumia, joissa asiakkaamme voivat tutustua vauriokorjauksen toimintoihin ja hyödyntää erikoistarjouksiamme. Seuraa ilmoituksiamme ja tule tutustumaan palveluihimme paikan päälle!

Tarjoamme avoimien ovien päivinä muun muassa tuulilasin korjauksia ja PDR-korjauksia. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja hyödyntämään tarjouksemme!


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi