Vahinko tapahtuu – Mitä seuraavaksi?

Kun autoosi tulee kolhuja tai lasivaurioita, ensimmäinen ajatus on usein huoli siitä, kuinka nopeasti ja vaivattomasti vahingot saadaan korjattua. Onneksi vauriokorjaamomme tarjoaa kattavat palvelut kaikenlaisille ajoneuvoille, olipa kyseessä sitten polttomoottoriauto, sähköauto tai hybridi.

Korjausprosessimme alkaa vahinkotarkastuksella, jonka jälkeen hoidamme yhteydenpidon vakuutusyhtiöön puolestasi. Tavoitteenamme on korjata auto turvallisesti ja varmistaa, että autosi takuu säilyy.

Laadukas ja nopea tuulilasin vaihto

Tuulilasin vauriot voivat olla moninaisia, mutta yleisin syy on kiveniskemä. Pienet vauriot voidaan usein korjata, mutta suuremmat halkeamat vaativat lasin vaihdon. Tuulilasin vaihto hoituu Autoklinikalla päivässä ja korjaus vie puolestaan vain noin puoli tuntia. Lasivahingon hoitoon löydät lisätietoa täältä.

Autoklinikalla on yli kuusikymmentä toimipistettä ympäri Suomen, joten voit luottaa siihen, että saat apua nopeasti ja ammattitaidolla.

Erityisosaaminen ja asiakastyytyväisyys

Autoklinikka on erikoistunut pelti-, kolari- ja tuulilasivaurioiden korjauksiin. Asiakastyytyväisyytemme on huipputasoa, ja NPS-lukumme kertoo asiakkaidemme halukkuudesta suositella palveluitamme muille. Autoklinikka on myös Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju Suomessa.

Korjaamme vauriot merkki- ja mallikohtaisia ohjeita noudattaen, jotta autosi palautuu mahdollisimman alkuperäiseen kuntoon.

Kansainväliset laatu- ja ympäristöstandardit

Laadun ja ympäristön huomioiminen on Autoklinikalle tärkeää. Olemme saaneet ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatin, jotka ovat osoitus sitoutumisestamme laadun ja ympäristöasioiden parantamiseen.

Pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat ja edistämään ympäristöystävällistä korjausprosessia, jossa korjataan vain tarpeellinen ja kierrätetään vanhat osat huolellisesti.

Vastuullinen ja ympäristöystävällinen korjausprosessi

Korjaamoissamme kiinnitämme erityistä huomiota ympäristövaikutusten vähentämiseen. Tämä tarkoittaa, että emme vaihda turhia osia ja teemme työtä mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Neljä kestävän kehityksen osa-aluetta ohjaavat toimintaamme: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö.

Ympäristöystävällinen korjausprosessimme on asiakkaillemme tärkeä valintaperuste, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota vastuullisia palveluita.

PDR-tekniikka – Nopea ja kustannustehokas lommojen korjaus

PDR (Paintless Dent Repair) on menetelmä, jolla voidaan korjata pienet lommot ilman maalausta. Tämä tekniikka on nopea, kustannustehokas ja ympäristöystävällinen, sillä se ei vaadi ylimääräisiä materiaaleja tai energiaa.

Menetelmä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi parkkipaikkakolhujen korjaukseen, ja se on erinomainen vaihtoehto auton jälleenmyyntiarvon säilyttämiseksi. Lue lisää PDR-tekniikasta täältä.

Asiakaskokemus keskiössä

Asiakaskokemukset ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Autoklinikka on ylpeitä voidessaan tarjota asiakkaille korkeatasoista palvelua ja erinomaista korjaustyön laatua. Asiakkaidemme positiiviset kokemukset ja suositukset ovat meille kunnia-asia ja osoitus siitä, että olemme onnistuneet työssämme.

Autoklinikan kanssa voit luottaa siihen, että autosi on hyvissä käsissä ja että korjaustyö suoritetaan ammattitaidolla ja huolellisuudella.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi