Autoklinikan monipuoliset korjauspalvelut

Kun vahinko sattuu, on tärkeää saada nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Autoklinikalla tarjoamme kattavat korjauspalvelut kaikenlaisille ajoneuvoille, olipa kyseessä sitten pieni lommo tai suurempi kolarivaurio. Kanssamme voit olla varma, että autosi korjataan ammattitaidolla ja takuu säilyy.

Korjaustyön laadun takaamiseksi käytämme aina autonvalmistajien merkki- ja mallikohtaisia ohjeita. Tämä varmistaa, että autosi palautuu liikenteeseen turvallisesti ja luotettavasti. Lue lisää korjausprosessista täältä.

Helppous ja nopeus asiakkaan etuna

Ymmärrämme, että auton korjaustarve tulee usein yllättäen ja haluamme tehdä prosessista mahdollisimman sujuvan. Korjausprosessi lähtee käyntiin vahinkotarkastuksella, joka on veloitukseton ja onnistuu kaikilla korjaamoillamme ilman ajanvarausta. Voit piipahtaa missä tahansa toimipisteessämme näyttämässä autosi vauriota, ja saat arvion korjauksen tarpeesta nopeasti.

Tuulilasivauriot – nopea ja vaivaton korjaus

Tuulilasin vauriot ovat yleisiä ja voivat aiheuttaa turvallisuusriskin. Autoklinikalla hoidamme tuulilasien korjaukset ja vaihdot kaikille automerkeille.

Kiveniskemät ja halkeamat tuulilasissa korjataan Autoklinikalla nopeasti. Tuulilasin vaihto onnistuu päivässä ja korjaus puolestaan noin puolessa tunnissa. Mikäli sinulla on lasivakuutus, korjaus on veloitukseton. Tuulilasin vaihdosta maksat vain omavastuun. Lue lisää tuulilasipalveluistamme täältä.

Laatu ja asiakastyytyväisyys etusijalla

Laadukas työnjälki ja asiakastyytyväisyys ovat meille kunnia-asia. Vuoden 2023 NPS-lukumme kertoo, että asiakkaat suosittelivat palveluitamme erittäin suurella todennäköisyydellä eteenpäin.

Asiakkaamme arvostavat erityisesti sitä, että korjaamme vain ja ainoastaan sen, mikä on rikkoutunut. Tämä tarkoittaa, että emme tee turhaa työtä, vaan keskitymme olennaiseen ja varmistamme, että autosi palaa liikenteeseen ehjänä. Tämä toimintamalli tukee myös Autoklinikan pyrkimystä vastuullisempaan korjaamotoimintaan.

Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys

Olemme sitoutuneet ympäristöystävällisiin toimintatapoihin ja pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme. Kierrätämme ja lajittelemme vanhat osat huolellisesti, ja pyrimme korjaamaan kaiken mikä on korjattavissa. Tämä on osa vastuullista toimintaamme ja pyrkimystämme ympäristöystävällisempään korjausprosessiin.

Meille on myönnetty ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatti, jotka ovat osoitus korkeasta sitoutumisestamme laadun, asiakaspalvelun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen.

Autoklinikka – luotettava kumppani vauriokorjauksessa

Autoklinikka on luotettava valinta, kun tarvitset ammattitaitoista vauriokorjausta. Olemme Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju Suomessa, ja työntekijämme ovat saaneet kattavaa koulutusta sähköautojen erityisvaatimuksiin. Voit siis luottaa osaamiseemme, olipa kyseessä mikä tahansa ajoneuvo.

Kun valitset Autoklinikan, valitset korjaamon, jossa työn laatu, nopeus ja palvelu ovat oikealla tasolla. Toimimme kaikkialla Suomessa osana Werksta-konsernia, joten olemme aina lähelläsi, kun tarvitset apua.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi