Autoklinikan vahinkotarkastus: Nopeaa ja vaivatonta palvelua

Kun vahinko sattuu, on tärkeää saada nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Autoklinikalla vahinkotarkastus on suunniteltu olemaan mahdollisimman sujuva prosessi. Asiakkaan ei tarvitse varata aikaa etukäteen, ja tarkastus vie vain noin 15 minuuttia. Lisäksi, jos auto joudutaan jättämään korjaukseen, järjestämme tarvittaessa sijaisauton vuokrakumppaneidemme kautta.

Laadukas korjaustyö ja asiakaspalvelu

Korjaustyön laadun takaamiseksi panostamme erityisesti ammattitaitoiseen henkilökuntaamme ja korkealaatuisiin työprosesseihin. Asiakastyytyväisyytemme onkin alan huipputasoa, ja NPS-lukumme kertoo asiakkaidemme valmiudesta suositella palveluitamme muille. Tämä on meille kunnia-asia.

Autoklinikalla korjaamme kaikki vauriot huolellisesti, oli kyseessä sitten pieni kolhu tai suurempi kolarivaurio.

Tuulilasin korjaus ja vaihto

Tuulilasin vauriot ovat yleisiä, ja niiden korjaaminen on tärkeää liikenneturvallisuuden kannalta. Autoklinikalla tuulilasin korjaus ja vaihto onnistuvat kätevästi. Tuulilasin vaihto hoituu meillä päivässä ja tuulilasin korjaus puolestaan odottaessa. Lue lisää tuulilasipalveluistamme täältä.

Ympäristövastuullisuus ja laatu

Ympäristövastuullisuus on meille tärkeää, ja pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme. Käytämme varaosia harkiten, kierrätämme vanhat osat ja pyrimme mahdollisimman ympäristöystävälliseen korjausprosessiin. Lisäksi olemme saaneet ensimmäisenä valtakunnallisena vauriokorjaamoketjuna Suomessa ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatin.

Nämä sertifikaatit ovat osoitus sitoutumisestamme laadun, asiakaspalvelun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että korjaustyömme on laadukasta ja ympäristöystävällistä.

Autoklinikka – luotettava kumppani vauriokorjauksessa

Autoklinikka on luotettava kumppani kaikille autoilijoille, riippumatta siitä, missä yhtiössä vakuutuksesi on tai missä päin Suomea asut. Meillä on laaja toimipisteverkosto, joka takaa, että autosi korjataan nopeasti ja lähellä sinua. Korjaamoidemme yhteystiedot löydät täältä.

Tesla ja Autoklinikka – kumppanuus sähköautojen vauriokorjauksessa

Autoklinikka on Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju Suomessa. Tämä on osoitus korkeasta osaamisestamme ja kyvystämme vastata vaativiin korjaustarpeisiin. Autoklinikalla on ammattitaitoinen henkilökunta, joka tuntee Teslojen erityisvaatimukset ja voi tarjota laadukasta palvelua myös muille sähköautojen omistajille.

Teslan kumppanuus on meille merkittävä tunnustus ja osoittaa, että olemme luotettava ja pätevä toimija myös sähköautojen vauriokorjauksessa.

Asiakaskokemukset puhuvat puolestaan

Asiakaskokemukset ovat meille tärkeitä, ja ne ohjaavat jatkuvasti palvelumme kehittämistä. Asiakkaidemme positiiviset palautteet ja suositukset ovat meille kunnia-asia ja osoitus siitä, että olemme onnistuneet työssämme.

Asiakaskokemusten kautta voimme varmistaa, että palvelumme vastaa asiakkaidemme odotuksiin ja tarpeisiin. Tämä on meille tärkeää, sillä asiakastyytyväisyys on toimintamme ytimessä.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi