Asiakaskokemus Autoklinikalla

Vahingon sattuessa, asiakkaan kokemus korjausprosessin aikana on yhtä tärkeä kuin itse korjauksen laatu. Autoklinikalla olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua jokaisessa kohtaamisessa. Asiakkaamme arvostavat nopeaa ja vaivatonta palvelua, ja siksi pyrimme aina ylittämään odotukset.

Autoklinikan henkilökunta on valmiina auttamaan sinua kaikissa vahinkoon liittyvissä kysymyksissä. Oli kyseessä sitten tuulilasin vaihto tai peltivaurion korjaus, me huolehdimme, että saat autosi takaisin liikenteeseen mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.

Tuulilasin vaihto ja korjaus

Tuulilasin vauriot johtuvat yleisimmin tieltä sinkoilevista kivistä tai sorasta. Vaurioitunut tuulilasi on turvallisuusriski ja siksi sen korjaaminen tai vaihtaminen on tärkeää tehdä nopeasti. Autoklinikalla tuulilasin vaihto ja korjaus sujuu kätevästi ja nopeasti.

Autoklinikalla käytetään aina laadukkaita tuulilaseja ja varmistamme, että asennus tehdään valmistajan ohjeiden mukaisesti, jotta autosi takuu säilyy. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä nopeaan palveluumme ja korjauksen laadun takaamiseksi teemme työmme huolellisesti ja ammattitaidolla. Lue lisää tuulilasipalveluistamme täältä.

Teslan vauriokorjaukset

Teslan kaltaisten sähköautojen korjaaminen vaatii erityistä osaamista ja viimeisintä teknologiaa. Autoklinikalla työntekijät ovat saaneet kattavaa koulutusta ja tuntevat Tesla -ajoneuvojen erityisvaatimukset ja Autoklinikka on Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju.

Korjaamme Teslan rakenteelliset vauriot siihen erikoistuneissa Autoklinikan toimipisteissä. Pintavauriot sekä vaihdettavat osat hoidamme verkostomme muissa korjaamoissa. Tämä varmistaa, että saat aina parasta mahdollista palvelua ja korjaustyön laadusta Autoklinikka ei tingi.

Vahinkotarkastus ja korjaus

Jokainen vahinko on yksilöllinen, ja ennen korjaustyön aloittamista suoritamme perusteellisen vahinkotarkastuksen. Tarkastuksessa käymme läpi vaurioituneet osat, arvioimme korjauksen kustannukset ja toimitamme tarvittavat tiedot vakuutusyhtiölle. Tämä palvelu on asiakkaillemme maksuton eikä sido mihinkään.

Autoklinikan kanssa vahinkotarkastus hoituu kätevästi myös verkossa, joka säästää asiakkaidemme aikaa ja tekee prosessista sujuvamman. Autoklinikan asiakaspalvelu on tavoitettavissa myös puhelimitse, ja auttaa mielellään kaikissa vahinkoon liittyvissä asioissa.

PDR-menetelmä lommojen korjauksessa

Pienet lommot ja kolhut voidaan korjata Autoklinikalla PDR-menetelmällä (Paintless Dent Repair), joka on nopea ja kustannustehokas tapa oikaista peltivaurioita, joissa ei ole maalivaurioita. Tämä menetelmä on myös ympäristöystävällinen, sillä se ei vaadi maalin käyttöä eikä aiheuta hiilijalanjälkeä.

Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä PDR-menetelmän tehokkuuteen ja hinta ystävällisyyteen. Se on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi parkkipaikkakolhujen korjaamiseen. PDR-menetelmällä korjattu auto näyttää jälleen uudenveroiselta, mikä on tärkeää myös auton jälleenmyyntiarvon kannalta. Lue lisää PDR-menetelmästä täältä.

Laatu- ja ympäristöstandardit

Laadukas työnjälki ja vastuullinen toiminta ovat Autoklinikalla tärkeitä asioita. Autoklinikka on saanut ensimmäisenä valtakunnallisena autovauriokorjaamoketjuna Suomessa ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatin. Nämä sertifikaatit ovat osoitus sitoutumisestamme laadun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen.

Pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme ja suosimme ympäristöystävällistä korjausprosessia. Autoklinikalla kierrätetään ja lajitellaan vanhat osat huolellisesti. Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen osa-aluetta, joihin kiinnitämme erityistä huomiota: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö.

Asiakaskokemukset puhuvat puolestaan

Autoklinikan asiakastyytyväisyys on alan huipputasoa, ja korkea NPS-lukumme kertoo asiakkaidemme valmiudesta suositella palveluitamme muille. Olemme ylpeitä siitä, että asiakkaamme arvostavat työmme laatua ja palveluamme. Asiakaskokemukset ovat meille tärkeä mittari, ja ne ohjaavat meitä jatkuvasti parantamaan toimintaamme.

Meillä on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat jakaneet kokemuksiaan Autoklinikasta. Heidän positiiviset palautteet ovat Autoklinikalle kunnianosoitus ja osoitus siitä, että olemme onnistuneet työssämme tarjota ensiluokkaista asiakaskokemusta.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi