Autoklinikka hoitaa autosi pelti- ja lasivauriot

Autoklinikka on Pohjantähden valitsema korjaamokumppani autosi pelti- ja lasivaurioiden hoidossa. Palveluverkostomme kattaa yli 40 pistettä ympäri Suomen.

Hoidamme vahinkoasiasi alusta loppuun

Saat Autoklinikalta kaiken tarvitsemasi avun vahinkoasiasi hoitoon. Vastaanotamme tiedot vahingosta, toimitamme tarvittavat tiedot Pohjantähdelle, huolehdimme vaurion tarkastamisesta ja korjaamme autosi yhtä turvalliseksi kun se oli ennen vahinkoa.

Ota yhteyttä Autoklinikkaan

Soita meille

Autoklinikan kokeneet asiakaspalvelijat vastaanottavat tiedot autosi pelti- tai lasivahingosta ja auttavat sinua asian hoitamisessa eteen päin. Palvelemme arkisin klo 8-17.

Tule käymään

Voit tulla näyttämään autosi pelti- tai lasivauriota lähimmälle Autoklinikalle ilman ajanvarausta. Käyntisi aikana selvitämme vahingon laajuuden, toimitamme tarvittavat tiedot Pohjantähdelle sekä varaamme autollesi ajan korjaukseen.

Varaa aika

Voit myös varata ajan vahinkotarkastukseen tai tuulilasikorjaukseen etukäteen verkossa. Autoklinikka palvelee yli 40 pisteessä ympäri Suomen.

Asioi sähköisesti

Pelti- ja lasivaurioiden vahinkotarkastus hoituu myös sähköisesti lähettämällä kuvat autosi vauriosta. Olemme sinuun yhteydessä heti kuvat saatuamme.

 

Oletko jo tehnyt vahinkoilmoituksen?

Hienoa! Mainitse tästä, kun olet yhteydessä meihin auton korjaukseen liittyen.
 

Tietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta. Soitat meille tai tulet käymään korjaamollamme, kun sinulle sopii. Arvioimme vahingon laajuuden ja korjaamme autosi siihen kuntoon kuin se oli ennen vahinkoa. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa koko Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Voit olla varma, että autosi on yhtä turvallinen korjauksen jälkeen kuin se oli ennen vahinkoa. Lue lisää.