Autoklinikka hoitaa kaiken vaurioosi liittyvän

Autoklinikka on Pohjantähden valitsema korjaamokumppani autosi pelti- ja lasivaurioiden hoidossa. Korjaamoverkostomme kattaa yli 40 pistettä ympäri Suomen. Saat meiltä kaiken palvelun vahinkoasiasi hoitoon; vastaanotamme tiedot vahingosta, toimitamme tiedot eteenpäin Pohjantähdelle, huolehdimme vaurion tarkastamisesta ja korjaamme autosi yhtä turvalliseksi kun se oli ennen vahinkoa.

Valitse sinulle sopiva tapa ottaa yhteyttä

Soita meille

Autoklinikan kokeneet asiakaspalvelijat vastaanottavat tiedot vahingosta sekä opastavat sinua asian hoitamisessa eteenpäin. Palvelemme arkisin klo 8:00-17:00.

Tule käymään tai varaa aika

Voit tulla näyttämään autosi vauriota myös lähimmälle Autoklinikalle ilman ajanvarausta. Käyntisi aikana selvitämme vahingon laajuuden, teemme puolestasi kaskovahingon vahinkoilmoituksen vauriosta sekä varaamme autollesi ajan korjaukseen. Voit varata ajan vahinkotarkastukseen myös verkossa.

 

Oletko jo tehnyt vahinkoilmoituksen?

Hienoa! Mainitse tästä, kun olet yhteydessä meihin auton korjaukseen liittyen.
 

Tietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta. Soitat meille tai tulet käymään korjaamollamme, kun sinulle sopii. Arvioimme vahingon laajuuden ja korjaamme autosi siihen kuntoon kuin se oli ennen vahinkoa. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa koko Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Voit olla varma, että autosi on yhtä turvallinen korjauksen jälkeen kuin se oli ennen vahinkoa. Lue lisää.