Autoklinikka hoitaa autosi pelti- ja lasivauriot

Autoklinikka on Pohjantähden valitsema korjaamokumppani pelti- ja lasivaurioiden hoidossa. Palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen.

Pohjantähden asiakkaana saat Autoklinikalta kaiken tarvitsemasi avun vahinkoasian hoitoon. Otamme vahingon tiedot ylös, toimitamme ne Pohjantähdelle, huolehdimme vahingon tarkastamisesta ja korjaamme autosi yhtä turvalliseksi kun se oli ennen vahinkoa. Lisätietoa Autoklinikasta löydät täältä.

Näin pelti- ja kolarivauriot hoituvat Autoklinikalla

1

Ilmoita vahingosta

Soittamalla

Pelti- tai kolarivahingon yllättäessä voit soittaa Autoklinikan ja Pohjantähden yhteiseen palvelunumeroon 0207 737 505.

Autoklinikan palveluneuvojat ottavat ylös vahingon tiedot, välittävät ne Pohjantähdelle ja opastavat sinua vahinkoasian hoidossa eteenpäin.

Paikan päällä tai verkossa

Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös paikan päällä Autoklinikalla samalla kun tuot autosi vahinkotarkastukseen. Tarkastuksessa selvitämme vaurion laajuuden sekä varaamme autollesi ajan varsinaiseen korjaukseen. Voit myös varata ajan vahinkotarkastukseen etukäteen verkossa tai hoitaa tarkastuksen sähköisesti lähettämällä kuvat autosi vauriosta.

Tule tarkastukseen ilman ajanvarausta
Tai varaa aika ennakkoon verkossa

Säästä käynti korjaamolla. Hoida vahingon arviointi lähettämällä kuvat autosi vauriosta.

Lähetä kuvat
2

Vaurion korjaus

Tuo autosi korjaukseen sovittuna ajankohtana. Autoklinikan ammattilaiset huolehtivat muusta eli korjaavat autosi yhtä turvalliseksi kun se oli ennen vahinkoa.

3

Auton nouto

Saat Autoklinikalta tekstiviestin tai puhelinsoiton, kun voit tulla noutamaan korjatun autosi.

Voit myös tarkistaa autosi arvioidun valmistumisajan syöttämällä rekisterinumerosi alla olevaan kenttään.

4

Miten onnistuimme?

Voit antaa palautetta Autoklinikalle verkossa tai arvioida saamaasi palvelun vastaamalla tekstiviestiin, jonka saat korjauksen jälkeen.

Korjaamme ja vaihdamme myös tuulilasit

Lasivaurioiden osalta sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta Pohjantähdelle, vaan voit olla suoraan yhteydessä Autoklinikkaan. Valitse alta sinulle paras tapa ottaa yhteyttä:

Tuulilasin vaihto hoituu Autoklinikalla päivässä ja kiveniskemät korjaamme puolessa tunnissa.

Hoida autosi vaurion arviointi valokuvilla

Säästä käynti paikan päällä korjaamolla ja hoida autosi vahinkotarkastus lähettämällä valokuvat autosi vauriosta. Kuvien lähettäminen puhelimella vie aikaa vain muutaman minuutin.

Autoklinikan asiantuntija arvioi kuvien perusteella vahingon laajuuden ja on sinuun yhteydessä kuvat saatuaan.