Autoklinikka hoitaa autosi pelti- ja lasivauriot laadukkaasti ympäristöä kunnioittaen

Autoklinikka on Pohjantähden valitsema korjaamokumppani pelti- ja lasivaurioiden hoidossa. Allekirjoitamme Pohjantähden vihreät arvot ja ensiluokkainen palvelu on toimintamme perusta.

Pohjantähden asiakkaana saat Autoklinikalta kaiken tarvitsemasi avun. Vastaanotamme tiedot vahingosta, toimitamme ne Pohjantähdelle, tarkastamme vaurion ja korjaamme autosi yhtä turvalliseksi kuin se oli ennen vahinkoa.

Pohjantähden asiakkaana voit hoitaa autosi vaurion arvioinnin myös valokuvilla ilman korjaamolle ajoa. Lähetä kuvat autosi vauriosta tästä.

Näin pelti- ja kolarivauriot hoituvat Autoklinikalla

1

Tee vahinkoilmoitus

Soittamalla

Pelti- tai kolarivahingon yllättäessä voit soittaa Autoklinikan ja Pohjantähden yhteiseen palvelunumeroon 0207 737 505.

Saat Autoklinikalta kaiken tarvitsemasi avun vahinkoilmoituksen tekemisestä aina auton vaurion korjaukseen asti.

Paikan päällä tai verkossa

Voit asioida myös paikan päällä korjaamolla ja tehdä vahinkoilmoituksen Autoklinikalla samalla kun tuot autosi vahinkotarkastukseen. Tarkastuksen jälkeen varaamme autollesi ajan korjaukseen.

Voit tulla vahinkotarkastukseen ilman ajanvarausta korjaamojemme ollessa avoinna tai varata ajan etukäteen verkossa. Tarkastus kestää 15 minuuttia.

Säästä käynti korjaamolla. Hoida vahingon arviointi lähettämällä kuvat vauriosta.

Lähetä kuvat
2

Vaurion korjaus

Tuo autosi korjaukseen sovittuna ajankohtana. Autoklinikan ammattilaiset korjaavat autosi vastuullisesti ja yhtä turvalliseksi kun se oli ennen vahinkoa.

3

Auton nouto

Saat Autoklinikalta tekstiviestin tai puhelinsoiton, kun voit tulla noutamaan korjatun autosi.

Näet autosi arvioidun valmistumisajan myös syöttämällä rekisterinumerosi alla olevaan kenttään.

4

Miten onnistuimme?

Voit antaa palautetta Autoklinikalle verkossa tai arvioida saamaasi palvelun vastaamalla tekstiviestiin, jonka saat korjauksen jälkeen.

Korjaamme ja vaihdamme myös tuulilasit

Lasivaurioiden osalta sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta, vaan voit varata ajan suoraan korjaukseen tai tuulilasin vaihtoon. Valitse alta sinulle paras tapa ottaa yhteyttä:

Tuulilasin vaihto hoituu Autoklinikalla päivässä ja kiveniskemät korjaamme puolessa tunnissa.

Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa jo lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi