Autoklinikka hoitaa autosi pelti- ja lasivauriot

Autoklinikka on Pohjantähden valitsema korjaamokumppani autosi pelti- ja lasivaurioiden hoidossa. Palveluverkostomme kattaa lähes 50 pistettä ympäri Suomen.

Hoidamme vahinkoasiasi alusta loppuun

Saat Autoklinikalta kaiken tarvitsemasi avun vahinkoasiasi hoitoon. Vastaanotamme tiedot vahingosta, toimitamme tarvittavat tiedot Pohjantähdelle, huolehdimme vaurion tarkastamisesta ja korjaamme autosi yhtä turvalliseksi kun se oli ennen vahinkoa.

Ota yhteyttä Autoklinikkaan

Soita meille

Autoklinikan kokeneet asiakaspalvelijat vastaanottavat tiedot autosi pelti- tai lasivahingosta ja auttavat sinua asian hoitamisessa eteen päin. Palvelemme arkisin klo 8-17.

Asioi sähköisesti

Voit ilmoittaa autosi pelti- ja lasivauriosta meille myös sähköisesti lähettämällä kuvat autosi vauriosta. Olemme sinuun yhteydessä heti kuvat saatuamme.

Tule käymään

Voit tulla näyttämään autosi pelti- tai lasivauriota myös suoraan lähimmälle Autoklinikalle. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Käyntisi aikana selvitämme vahingon laajuuden, toimitamme tarvittavat tiedot Pohjantähdelle sekä varaamme autollesi ajan varsinaiseen korjaukseen.

Varaa aika

Ajan pelti- tai lasivaurion tarkastukseen voi varata myös etukäteen verkossa. Vahinkotarkastuksessa selvitämme vahingon laajuuden, toimitamme tarvittavat tiedot Pohjantähdelle sekä varaamme autollesi ajan varsinaiseen korjaukseen.

 

Oletko jo tehnyt vahinkoilmoituksen?

Hienoa! Mainitse tästä, kun olet yhteydessä meihin auton korjaukseen liittyen.
 

Tietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta. Soitat meille tai tulet käymään korjaamollamme, kun sinulle sopii. Arvioimme vahingon laajuuden ja korjaamme autosi siihen kuntoon kuin se oli ennen vahinkoa. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa koko Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Voit olla varma, että autosi on yhtä turvallinen korjauksen jälkeen kuin se oli ennen vahinkoa. Lue lisää.