Autoklinikka hoitaa kaiken vaurioosi liittyvän – jopa vahinkoilmoituksen puolestasi!

Autoklinikka on Pohjantähden valitsema korjaamokumppani auton pelti-, kolari- ja lasivaurioiden hoidossa. Saat kaiken palvelun vahinkoasiasi hoitoon liittyen asioidessasi meillä; teemme kaskovahinkojen vahinkoilmoituksen puolestasi, huolehdimme vaurion tarkastamisesta ja korjaamme autosi yhtä turvalliseksi kuin se oli ennen vahinkoa. Palveluverkostomme kattaa lähes 40 korjaamoa ympäri Suomen – ota yhteyttä!

Valitse sinulle sopiva tapa ottaa yhteyttä

Soita meille

Autoklinikan kokeneet asiakaspalvelijat ovat apunasi kaikessa vahinkoasian hoitamiseen liittyen. Teemme kaskovahinkojen vahinkoilmoituksen puolestasi ja opastamme sinua asian hoitamisessa eteenpäin. Valtakunnallinen palvelunumeromme päivystää ympäri vuorokauden.

Tule käymään

Voit tulla näyttämään autosi vaurion myös suoraan lähimmälle Autoklinikalle. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Työnjohtajamme tarkistavat vaurion laajuuden, tekevät puolestasi kaskovahingon vahinkoilmoituksen vauriosta ja varaavat sinulle ajan varsinaiseen korjaukseen.

 

Oletko jo tehnyt vahinkoilmoituksen?

Hienoa! Mainitse tästä, kun olet yhteydessä meihin auton korjaukseen liittyen.
 

Tietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta. Soitat meille tai tulet käymään korjaamollamme, kun sinulle sopii. Arvioimme vahingon laajuuden ja korjaamme autosi siihen kuntoon kuin se oli ennen vahinkoa. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa koko Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Voit olla varma, että autosi on yhtä turvallinen korjauksen jälkeen kuin se oli ennen vahinkoa. Lue lisää.