Autoklinikka hoitaa autosi pelti- ja lasivauriot

Autoklinikka on Pohjantähden valitsema korjaamokumppani pelti- ja lasivaurioiden hoidossa. Palveluverkostomme kattaa yli 50 pistettä ympäri Suomen.

Saat Autoklinikalta kaiken tarvitsemasi avun vahinkoasiasi hoitoon. Vastaanotamme tiedot vahingosta, toimitamme ne eteen päin Pohjantähdelle, huolehdimme vaurion tarkastamisesta ja korjaamme autosi yhtä turvalliseksi kun se oli ennen vahinkoa.

Näin autosi vauriot hoituvat Autoklinikalla

1

Ilmoita vahingosta

Soittamalla

Pelti- tai kolarivahingon yllättäessä voit soittaa Autoklinikan ja Pohjantähden yhteiseen Vahinkojelppi-numeroon 0207 737 505.

Autoklinikan palveluneuvojat vastaanottavat tiedot vahingosta, välittävät ne Pohjantähdelle ja opastavat sinua vahinkoasian hoidossa eteenpäin.

Paikan päällä tai verkossa

Voit tehdä ilmoituksen vahingosta myös paikan päällä Autoklinikalla samalla kun tuot autosi vahinkotarkastukseen. Tarkastuksessa selvitämme vaurion laajuuden sekä varaamme autollesi ajan varsinaiseen korjaukseen. Voit tulla tarkastukseen heti, varata ajan ennakkoon verkossa tai hoitaa tarkastuksen sähköisesti kuvilla.

Tule tarkastukseen ilman ajanvarausta
Tai varaa aika ennakkoon verkossa

Säästä aikaa. Hoida vahingon arviointi sähköisesti lähettämällä kuvat autosi vauriosta.

Hoida tarkastus verkossa
2

Vaurion korjaus

Tuo autosi korjaukseen sovittuna ajankohtana. Me huolehdimme muusta eli korjaamme autosi yhtä turvalliseksi kun se oli ennen vahinkoa.

3

Auton nouto

Saat meiltä tekstiviestin tai soitamme sinulle, kun voit tulla noutamaan valmiin autosi.

Voit myös tarkistaa autosi arvioidun valmistumisajan syöttämällä rekisterinumerosi alla olevaan kenttään.

4

Miten onnistuimme?

Voit antaa meille palautetta verkossa tai arvioida saamaasi palvelun vastaamalla lähettämäämme tekstiviestiin.

Korjaamme ja vaihdamme myös tuulilasit

Lasivaurioiden osalta sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta Pohjantähdelle, vaan voit olla suoraan yhteydessä Autoklinikkaan. Tuulilasin vaihto hoituu meillä päivässä ja kiveniskemät korjaamme puolessa tunnissa.

Varaa aika

Voit myös poiketa näyttämään vaurioitunutta lasiasi lähimmälle Autoklinikalle. Katsomme saman tien, kuinka se saadaan kuntoon.

Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta. Soitat meille tai tulet käymään korjaamollamme, kun sinulle sopii. Arvioimme vahingon laajuuden ja korjaamme autosi siihen kuntoon kuin se oli ennen vahinkoa. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa koko Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Voit olla varma, että autosi on yhtä turvallinen korjauksen jälkeen kuin se oli ennen vahinkoa. Lue lisää.