Autoklinikan Pysäköintipäivä 4.10.

Autoklinikka järjestää nyt neljättä kertaa kansallisen Pysäköintipäivän. Tänä vuonna päivää vietetään sunnuntaina 4. lokakuuta 2020. Päivän avulla haluamme kiinnittää huomiota turvalliseen pysäköintiin sekä rehtiin käytökseen parkkipaikalla.

Jarkko Tammisen Live Show 4.10. klo 15.00

Tänä vuonna Autoklinikan Pysäköintipäivää tähdittää imitaattori Jarkko Tamminen ja hänen tuottamansa hauska Pysäköintipäivä Show. Tervetuloa seuraamaan Jarkon live-esitystä Autoklinikan Facebook-sivuilta 4.10. klo 15.00.

Luvassa on taatusti nauruhermoja kutkuttava esitys! Puolituntisen aikana tavataan Suomen kirkkaimpia tähtiä aina valtionpäämiehistä formulasankareihin sekä nautitaan Pysäköintipäivä-kilpailuumme lähetettyjen tarinoiden parhaista paloista. Maistiaisia saamistamme yli 400 tarinasta pääset lukemaan täältä.

Jarkon show’n lopuksi selviää myös kuka voittaa Pysäköintipäivä-kilpailun pääpalkinnon eli 1000 euron arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin. Laita siis Facebook-sivumme seurantaan ja ole kuulolla sunnuntaina 4.10. klo 15.00.

Katso Jarkko Tammisen terveiset

Taskuparkin SM-kisat taas ensi vuonna

Pysäköintipäivän viettoon on perinteisesti kuulunut myös Taskuparkin SM-kisat, mutta koronatilanteen vuoksi kilpailua ei tänä vuonna järjestetä. Nyt sinulla onkin mahdollisuus käyttää pitkä harjoitteluaika hyödyksi ja treenata taskuparkkitaitojasi ensi vuoden koitosta varten.

Uskalla kantaa vastuu

Me korjausalan ammattilaiset Autoklinikalla ymmärrämme, että autoillessa sattuu ja tapahtuu. Pysäköintipäivänä haluamme peräänkuuluttaa myös reilua käytöstä: jos pysäköidessäsi vahingoitat toisen autoa, otathan siitä vastuun ja jätät yhteystietosi paikalle.

Valitettavan usein kuulemme tapauksista, joissa vaurion aiheuttaja on livahtanut paikalta. Nämä henkilöt maksattavat meillä muilla omat vahinkonsa kohonneina autovakuutusmaksuina.

Pienet parkkipaikkakolhut kuntoon edullisesti

Pysäköinnistä syntyneet lommot tietysti harmittavat. Hyvä uutinen kuitenkin on, että niistä voi selvitä myös nopeasti ja suhteellisen alhaisilla kustannuksilla. Parkkipaikoilla syntyneet maalipinnaltaan ehjät, alle kanamunankokoiset lommot on mahdollista korjata edullisesti PDR-menetelmällä. Aikaa tämä vie noin tunnin ja hinta on noin 150 euroa.

Jos siis kolhu tai muu vaurio varovaisuudestasi huolimatta yllättää, hengitä syvään ja soita meille. Voit myös lähettää kuvan vauriosta meille sähköisesti. Autoklinikka palvelee sinua ympäri vuorokauden numerossa 020 7737 437.

 


Pysäköintipäivän järjestää Autoklinikka

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Olemme vakuutusyhtiöiden toimeksiantoihin erikoistunut pelti-, kolari- eli vahinkokorjaamo. Tuulilasien korjaukset ja tuulilasien vaihdot ovat myös osaamisemme ydintä. Korjaamme kaikki merkit ja mallit ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama korjaamokumppani. Lisätietoa Autoklinikasta löydät täältä.