Uutiset 05.04.2022

Huippujännittävät jääkiekon MM-kotikisat starttaavat MTV3 ja C More -kanavilla perjantaina 13.5.2022. Autoklinikka on MM-ottelulähetysten virallinen ohjelmayhteistyökumppani ja elää vahvasti hengessä mukana. Tsempataan yhdessä Suomen Leijonat voittoon!

Autoklinikan maalisaldokisan voittaja on selvinnyt

Kysyimme ennen kisojen alkua, montako maalia Suomi iskee verkkoon MM-kisojen aikana. Saimme kilpailuumme yli 3 000 vastausta. Täältä näet kaikki veikatut maalisaldot. Oikea vastaus oli 37 maalia ja sen veikkasi oikein 53 vastaajaa. Arvoimme oikein vastanneiden kesken 1 000 euron arvoisen lahjakortin XXL-urheiluliikkeeseen ja onnellinen voittaja löytyi tällä kertaa Helsingistä. Myös kaikkien osallistujien kesken arvottiin 300 euron arvoinen lahjakortti XXL-urheiluliikkeeseen. Se matkasi Turkuun.  Onnea lahjakorttien voittajille ja iso kiitos vielä kaikille kisaan osallistuneille!

Autoklinikka näkyy MM-otteluiden kisalähetyksissä

Selvitimme tutkimuksessamme pihapelien aiheuttamia autohavereita

Autoklinikka kysyi MM-kisojen tiimoilta yli 1 000 suomalaiselta , onko heidän autonsa kokenut joskus kovia urheilun, esimerkiksi pihapelin tiimellyksessä. Tutkimustuloksista selviää, että joka viides suomalainen autoilija on saanut autoonsa urheiluun liittyvän vaurion. Mutta arvaatkos, mitkä lajit aiheuttavat havereita eniten? Entä, miten sen voi Autoklinikalla korjauttaa myös edullisesti kuntoon. Lue lisää blogistamme.


Autoklinikka on Suomen johtava vahinkokorjausketju

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- ja lasivaurioiden korjaaminen sujuu vaivatta. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen.

Autoklinikkalaiset ovat harvinaisen osaavaa porukkaa, jotka välittävät aidosti autostasi ja ovat ylpeitä työnsä laadusta. Voit olla varma, että tuodessasi autosi meille, on se yhtä turvallinen korjauksen jälkeen kuin se oli ennen vahinkoa. Lue lisää.