Uutiset 17.06.2024

Tämän päivän autoilu sähköistyy ja autoilijat ovat entistä ympäristötietoisempia. Samaa vaaditaan myös autojen vauriokorjaukselta. Autoklinikka vastaa tähän haasteeseen digitalisoimalla palvelujaan, kouluttamalla henkilöstöään sekä tekemällä yhteistyötä alan edelläkävijöiden kanssa.

Autoklinikka on Suomen johtava vahinkokorjaamoketju. Vuosittain Autoklinikoilla korjataan lähes 100 000 vaurioitunutta autoa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme vastuullisen, vaivattoman ja laadukkaan palvelukokemuksen hyödyntämällä uusinta teknologiaa korjausprosessin kaikissa vaiheissa, kertoo Autoklinikan toimitusjohtaja Antti Huhtala.

Digitalisaation hyödyntäminen näkyy Autoklinikalla vahvasti asiakaspalvelun kaikissa vaiheissa. Auton vahinkotarkastuksen voi hoitaa Autoklinikalla sähköisesti ja myös avainten jättö ja nouto onnistuu vilkkaimmissa pisteissä 24 /7.

­Maalaamoissamme olemme valinneet yhteistyökumppaniksi PPG:n, joka jakaa arvomme vastuullisessa vauriokorjauksessa. PPG:n tarjoaman teknologian ansiosta olemme pystyneet minimoimaan maalihävikin, nopeuttamaan maalausprosessia sekä parantamaan maalaustyön laatua entisestään, Huhtala toteaa ja jatkaa:

Modernin teknologian ja laadukkaiden tuotteiden lisäksi arvostamme myös PPG:n tarjoamaa kokonaisvaltaista tukea, joka auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Tämä näkyy muun muassa PPG:n teknikoiden säännöllisenä vierailuna korjaamoillamme sekä PPG:n tarjoamina koulutuksina.

Autoklinikka ja PPG jakavat yhteiset arvot


Autoklinikka haluaa olla alan suunnannäyttäjä vastuullisuusasioissa

Autoklinikka tekee aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen minimoimiseksi kaikessa toiminnassaan ja pyrkii mahdollisimman vihreään korjausprosessiin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä korjattavissa on. Luonnollisesti kaikki vanhat osat kierrätetään tarkasti ja huolellisesti.

Autoklinikka on tunnistanut neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassaan, joiden ympäristövaikutusten vähentämiseen se kiinnittää erityistä huomiota. Nämä ovat: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö.

Kiwa Inspecta on myöntänyt Autoklinikalle myös ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä sertifikaatin. Lisäksi Autoklinikka on mukana myös useissa ympäristöhaittojen minimoimiseen tähtäävissä kansainvälisissä ohjelmissa.

Lisätiedot ja tiedustelut:
Antti Huhtala
Autoklinikka-yhtiöt Oy
p. +358 10 201 9675
antti.huhtala@autoklinikka.fi

www.autoklinikka.fi


Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa jo lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi