Lommon oikaisu - PDR säästää aikaa ja rahaa

Blogi 04.12.2018

Joulun lähestyessä käy monissa kodeissa kova kuhina. Lahjoja paketoidaan, ruokatarjoiluja suunnitellaan ja koti laitetaan juhlakuntoon. Jouluvalmistelut kannattaa ulottaa myös rakkaaseen menopeliin ja korjauttaa auton pienet lommot ja kolhut kuntoon nopeasti ja edullisesti PDR-tekniikalla.

Joulu on kivaa aikaa! Kaupungit verhoutuvat valoihin, koteja koristellaan, ja perheet valmistautuvat yhteisen juhlan viettoon. Välillä voi valmistelut kääntyä myös kiireen puolelle, kun viimeisiä hankintoja ja lahjaostoksia tehdään joulunalusruuhkissa. Parkkipaikoilla kannattaakin olla nyt erityisen varovainen, jos aikoo välttyä kolhuilta.

Mikäli kolhu kuitenkin jouluostoksilla yllättää, tai sellainen auton pinnasta jo entuudestaan löytyy, tarjoaa PDR-menetelmällä toteutettu korjaus mainion mahdollisuuden hoitaa se kuntoon nopeasti ja edullisesti.

Pienet kolhut korjaantuvat nopeasti maalaamatta

Auton pienistä kolhuista noin yhdeksän kymmenestä voidaan korjata ilman maalaamista PDR-menetelmällä (Paintless Dent Repair). Lommo oikaistaan vaurion taustapuolelta erikoistyökalujen avulla.

Suurimmat erot PDR:n ja perinteisen pellinkorjauksen välillä ovat ajassa ja korjauskustannuksissa. PDR-korjaus vie aikaa yleensä vain tunnin, ja kustannuksissa liikutaan noin 150 eurossa. Hintaero perinteisillä menetelmillä tehtäviin korjauksiin voi olla yllättävänkin suuri, jopa satoja euroja.

PDR-menetelmällä suoristettavaksi sopivat parhaiten noin 1-10 cm kokoiset kolhut, joihin pääsee käsiksi pellin takaa. Sopivin korjausmenetelmä valitaan aina tapauskohtaisesti Autoklinikan PDR-ammattilaisten toimesta. Tuodessasi autosi kolhun meille näytille voimme nopeasti todentaa, soveltuuko lommo PDR-tekniikalla korjattavaksi.

Seuraa PDR-korjaustyötä Instagramissa

Kuten mainittua, PDR-korjauksen kustannus on hyvin kohtuullinen perinteisiin korjausmenetelmiin verrattuna, kunhan lommo täyttää PDR-tekniikalle soveltuvat vaatimukset.

PDR-korjausta on tarjolla ympäri vuoden pääkaupunkiseudun, Pirkanmaan ja Turun alueen Autoklinikoilla, mutta tarvittaessa myös muualla Suomessa. Voit myös seurata taidokasta PDR-työtämme Instagramissa hashtagilla #kolhumestarit tai tunnisteella @autoklinikka_pdr.

Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä. Kerron mielelläni lisää. Vesa Mattila, 040 5064 851,

Leppoisia joulun pyhiä toivottaen,

Vesa Mattila

PDR-asiantuntija

Vesalla on usean vuoden kokemus vauriokorjaamisesta. Hän on Autoklinikan PDR-asiantuntija eli erikoistunut kolhun korjaukseen maalaamatta.