Vahinkotarkastus videopuhelun kautta

Kun sattuu vahinko, nopea ja vaivaton vahinkotarkastus on ensiarvoisen tärkeää. Videopuhelun avulla vahinkotarkastus onnistuu kätevästi ja se säästää aikaa ja vaivaa. Tämä moderni menetelmä mahdollistaa vaurioiden nopean arvioinnin ilman, että tarvitsee lähteä korjauspaikalle.

Autoklinikan kanssa vahinkotarkastus videopuhelun kautta on sujuva prosessi, joka takaa, että saat autosi korjaukseen nopeasti. Videopuhelun aikana asiantuntijamme ohjeistavat sinua kuvaamaan vauriot eri kulmista, jotta vaurioista saa tarpeeksi tarkan arvion11.

Etävahinkotarkastuksen edut

Etävahinkotarkastus tarjoaa monia etuja perinteiseen tarkastukseen verrattuna. Ensinnäkin se säästää aikaa, sillä voit tehdä tarkastuksen missä ja milloin vain. Lisäksi se vähentää tarpeetonta liikkumista, mikä on sekä ympäristöystävällistä että kätevää asiakkaalle.

Autoklinikalla etävahinkotarkastus on suunniteltu olemaan mahdollisimman helppokäyttöinen. Tarvitset vain älypuhelimen tai tabletin ja internet-yhteyden, ja me huolehdimme lopusta. Tutustu lisää vahinkotarkastuspalveluistamme täältä.

Vahinkotarkastusprosessi askel askeleelta

Vahinkotarkastus videopuhelun kautta etenee vaiheittain. Ensin varaat ajan videopuhelulle verkkosivujemme kautta. Tämän jälkeen saat ohjeet videopuheluun valmistautumiseksi, kuten miten ja millaista videota vaurioista tulisi ottaa.

Videopuhelun aikana käymme yhdessä läpi vauriot ja dokumentoimme ne tarkasti. Tämän perusteella laadimme korjaussuunnitelman ja annamme kustannusarvion. Koko prosessi on suunniteltu siten, että se on asiakkaalle mahdollisimman sujuva ja asiakasystävällinen.

Ympäristöystävällinen ja vastuullinen toimintatapa

Videoyhteyden käyttäminen vahinkotarkastuksessa tukee Autoklinikan ympäristöystävällisiä arvoja. Näin vähennämme tarpeetonta liikennettä ja päästöjä, mikä on linjassa kestävän kehityksen tavoitteidemme kanssa. Lisäksi Autoklinikka kierrättää ja lajittelee kaikki korjausprosessissa syntyvät jätteet huolellisesti.

Autoklinikalle on tärkeää, että korjausprosessi on mahdollisimman ympäristöystävällinen. Tämä tarkoittaa, että emme vaihda tarpeettomia osia ja pyrimme korjaamaan kaiken, mikä on korjattavissa. Tällä tavoin Autoklinikka takaa, että autosi takuu säilyy.

Asiakastyytyväisyys ja laadunvalvonta

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi panostamme palvelumme laatuun. NPS-lukumme, joka kuvastaa asiakkaidemme valmiutta suositella palveluitamme muille, on ollut vuonna 2023 erittäin korkea.

Korjaustyön laadusta emme tingi. Työskentelemme aina autonvalmistajien ohjeiden mukaisesti ja varmistamme, että korjaus vastaa alkuperäisiä standardeja. Tämä on osa sitoutumistamme laadun ja asiakaspalvelun jatkuvaan parantamiseen.

Laatu- ja ympäristöstandardit

Laadukas työmme on saanut tunnustusta kansainvälisten sertifikaattien muodossa. Olemme saaneet ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatin, jotka ovat osoitus korkeasta sitoutumisestamme laatuun ja ympäristöasioihin.

Nämä sertifikaatit vahvistavat, että Autoklinikan toiminta täyttää tiukat laatuvaatimukset ja että olemme sitoutuneet ympäristövaikutusten vähentämiseen. Tämä on osa vastuullisuuttamme, joka näkyy kaikessa toiminnassamme.

Yhteenveto

Vahinkotarkastus videopuhelun kautta on nykyaikainen ja tehokas tapa hoitaa vaurioiden arviointi. Se on nopea, helppo ja ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka säästää asiakkaan aikaa ja vaivaa. Autoklinikalla asiakastyytyväisyys ja korjaustyön laatu ovat etusijalla, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota palvelua, joka vastaa näitä vaatimuksia.

Vahingon sattuessa, ota yhteyttä Autoklinikkaan ja kokeile vahinkotarkastusta videopuhelun kautta. Se on vastuullinen ja tehokas valinta, joka nopeuttaa autosi paluuta tielle.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi