Vahinkotarkastus valokuvilla

Vahingon sattuessa, on tärkeää toimia nopeasti ja tehokkaasti. Vahinkotarkastus valokuvilla on nykyaikainen tapa arvioida auton vauriot ilman, että tarvitsee ajaa korjaamolle. Kuvien avulla Autoklinikan asiantuntijat arvioivat vaurion laajuuden ja ovat yhteydessä jatkotoimenpiteistä.

Kuvien lähettäminen on helppoa ja nopeaa, ja se säästää aikaa sekä vaivaa. Tämä palvelu on asiakkaillemme aina veloitukseton, eikä se velvoita mihinkään. Kuvien perusteella tehty tarkastus on yhtä luotettava kuin paikan päällä tehty arvio.

Kuvien avulla tarkkuutta vahinkoarvioon

Kuvat antavat meille mahdollisuuden tarkastella vaurioita yksityiskohtaisesti ja tehdä tarkan korjausarvion. Tämä on erityisen tärkeää, kun halutaan varmistaa, että kaikki vauriot tulevat huomioiduiksi.

Kokenut tiimimme käyttää erilaisia työkaluja ja menetelmiä varmistaakseen, että vaurion laajuus arvioidaan oikein. Näin voimme suunnitella korjaustoimenpiteet mahdollisimman tarkasti ja tehokkaasti.

Yhteistyö vakuutusyhtiöiden kanssa

Autoklinikan kanssa asioidessasi voit olla varma, että vahinkotarkastus ja korjausprosessi sujuvat saumattomasti. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamokumppani, mikä tarkoittaa, että voimme hoitaa lähes kaiken tarvittavan kommunikoinnin puolestasi.

Autoklinikka korjaa kaikki automerkit ja mallit, myös sähköautot ja hybridit, noudattaen tarkasti autonvalmistajien ohjeita. Näin varmistamme, että autosi takuu säilyy ja että korjaus tehdään valmistajan vaatimusten mukaisesti. Tutustu korjausprosessiimme täältä.

Laatu ja vastuullisuus etusijalla

Korjaustyön laatu on meille ensiarvoisen tärkeää. Noudatamme korjaustöissä aina autonvalmistajien antamia ohjeita ja käytämme alkuperäisiä varaosia. Tämä takaa, että autosi palautuu liikenteeseen turvallisena ja luotettavana.

Vastuullisuus on osa toimintaamme. Pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat ja kierrätämme kaikki vanhat osat huolellisesti. Olemme sitoutuneet jatkuvaan laadun ja ympäristöasioiden parantamiseen, mikä näkyy myös kansainvälisissä sertifikaateissamme.

Asiakastyytyväisyys ja NPS-luku

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeä mittari, ja olemme ylpeitä korkeista asiakasarvioinneista. NPS-lukumme, joka kertoo asiakkaiden halukkuudesta suositella palveluitamme muille, on alan huipputasoa. Tämä kertoo sitoutumisestamme asiakaspalveluun ja korjaustyön laatuun.

Asiakaspalautteet ovat meille arvokkaita, ja ne auttavat Autoklinikkaa kehittämään palveluita entistä paremmiksi. Autoklinikan tavoitteena on aina ylittää asiakkaiden odotukset.

Seuraa korjausprosessia reaaliajassa

Kun autosi on korjattavana, voit seurata korjausprosessin etenemistä reaaliajassa. Autoklinikka lähettää sinulle tekstiviestillä tiedon, kun autosi on valmis noudettavaksi. Kommunikaatio on tärkeä osa prosessia ja haluamme tehdä siitä mahdollisimman mutkatonta.

Pyrimme aina siihen, että korjaus sujuu mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti, jotta pääset jatkamaan matkaasi nopeasti.

Valitse Autoklinikka – luotettava kumppani autosi korjaukseen

Kun valitset Autoklinikan, valitset kumppanin, joka ymmärtää autoilun ja korjausprosessin vaivattomuuden merkityksen. Tarjoamme kattavat palvelut vahinkotarkastuksesta kolarikorjaukseen, ja olemme aina valmiita auttamaan sinua. Ota rohkeasti yhteyttä.

Oli kyseessä pieni kolhu tai suurempi vaurio, Autoklinikka huolehtii siitä, että autosi palaa liikenteeseen nopeasti ja turvallisesti. Valitse Autoklinikka – asiantuntemusta, laatua ja vastuullisuutta jokaisessa työvaiheessa.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi