Vahinkotarkastus Vantaan Tammistossa

Kun sattuu vahinko, on tärkeää toimia nopeasti. Vahinkotarkastus on ensimmäinen askel auton korjausprosessissa, ja sen suorittaa Vantaan Tammiston Autoklinikan koulutettu ammattilainen. Vahinkotarkastuksen aikana arvioimme auton vaurioiden laajuuden ja välitämme vakuutusyhtiöösi kustannusarvion korjauksista. Tämä palvelu on suunniteltu säästämään asiakkaan aikaa ja vaivaa, ja se on ensimmäinen askel korjauksen laadun takaamiseksi.

Vahinkotarkastus valokuvilla

Teknologian kehittyessä tarjoamme myös mahdollisuuden vahinkotarkastukseen kuvilla. Voit ottaa kuvat autosi vaurioista ja lähettää ne Vantaan Tammiston Autoklinikalle, joka arvioi vaurion laajuuden kuvien perusteella. Tämä menetelmä on nopea ja helppo tapa saada ensiarvio vahingosta.

Palvelu on erityisen kätevä, kun haluat nopeasti tietää, mitä seuraavaksi tulisi tehdä. Kuvien avulla Tammiston Autoklinikka antaa ohjeita ja suosituksia jatkotoimenpiteistä vaurioiden korjaamiseksi. Lähetä kuvat täältä.

Vahinkotarkastus korjaamolla

Kun tarvitset tarkempaa arviointia, vahinkotarkastus Vantaan Tammiston Autoklinikan korjaamolla on paras vaihtoehto. Varaamalla ajan korjaamolle saat asiantuntijamme perusteellisen arvion autostasi. Tämä tarkastus vie tyypillisesti vain noin vartin, mutta antaa kattavan kuvan vaurioiden laajuudesta. Vahinkotarkastukset onnistuvat myös aina ilman ajanvarausta korjaamon aukioloaikojen puitteissa.

Etätarkastus – Vahinkotarkastus videopuhelun avulla

Etätarkastus on palvelu, jossa arvioimme autosi vaurion laajuuden videopuhelussa. Tämä on erinomainen vaihtoehto, jos et pääse tuomaan autoasi Vantaan Tammiston Autoklinikan korjaamolle paikalle. Videopuhelun avulla voimme antaa nopean arvion ja ohjeistaa seuraavista vaiheista.

Palvelu on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta ja mukavuutta asiakkaille, jotka tarvitsevat nopeasti palvelua.

Tarjouspyyntö – Kun maksat korjauksen itse

Mikäli päätät maksaa korjaustyön itse, laskemme sinulle kustannusarvion korjaustyöstä. Tämä palvelu on suunnattu asiakkaille, jotka eivät käytä vakuutusta korjauksen kustannusten kattamiseen.

Vantaan Tammiston Autoklinikalta saat selkeän ja läpinäkyvän tarjouksen, joka perustuu vahinkotarkastuksen tuloksiin. Vahinkotarkastus ja kustannusarvio on veloitukseton, eli voit tarkastuksen jälkeen tehdä rauhassa päätöksen korjauksen suhteen.

Tuulilasin vaihto ja korjaus

Tuulilasin vauriot voivat vaihdella pienistä iskemistä suuriin halkeamiin. Pienet iskemät tuulilasissa saadaan yleensä kuntoon korjaamalla odottaessa. Jos tuulilasi on haljennut tai siinä on isompi särö, on lasi vaihdettava. Tämä hoituu Vantaan Tammiston Autoklinikalla päivän aikana. Lue lisää tuulilasipalveluistamme täältä.

Tuulilasin kunto on tärkeä turvallisuustekijä, ja Tammiston Autoklinikka huolehtii, että näkyvyys tiellä on paras mahdollinen.

Vastuullinen valinta

Autoklinikka on vastuullinen valinta auton korjaamiseen. Pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme ja suosimme ympäristöystävällistä korjausprosessia. Tämä tarkoittaa, että emme vaihda tarpeettomia osia, emme tee turhaa työtä ja korjaamme kaiken, mikä on korjattavissa.

Lisäksi Autoklinikka lajittelee ja kierrättää kaikki vanhat osat tarkasti ja huolellisesti. Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta alallamme, joihin kiinnitämme erityistä huomiota: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö.

Laatu ja asiakaspalvelu

Ensiluokkainen korjaustyön laatu ja asiakaspalvelu ovat meille tärkeä asia. Autoklinikan asiakastyytyväisyys on alan huipputasoa, ja NPS-lukumme kertoo asiakkaidemme halukkuudesta suositella palveluitamme muille. Olemme sitoutuneet tarjoamaan vain parasta palvelua ja korjaustyön laatua.

Meillä on myös kansainväliset laatu- ja ympäristöstandardit täyttävät sertifikaatit, jotka ovat osoitus sitoutumisestamme laadun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen. Ota yhteyttä!

Autoklinikka Vantaa, Tammisto
Nilsaksentie 1
01510 Vantaa

tammisto@autoklinikka.fi
020 7737 430

Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Vantaan Tammiston Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa.


Lisätietoa Vantaan Tammiston Autoklinikasta

Vantaan Tammiston Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Tammiston Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi