Ekologinen lähestymistapa sähköautojen korjauksessa

Kun sähköautoon tulee kolhu tai peltivaurio, on tärkeää valita korjaamo, joka ymmärtää paitsi korjaustekniikan, myös ympäristövastuun merkityksen. Autoklinikalla tarjoamme korkealaatuista palvelua, joka ottaa huomioon sekä asiakkaan, että ympäristön. Pyrimme jatkuvasti minimoimaan korjauksissamme ympäristöhaitat ja suosimaan vihreitä korjausprosesseja.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että emme esimerkiksi vaihda osia tarpeettomasti. Kaikki korjattavissa oleva korjataan huolellisesti, ja vanhat osat lajitellaan sekä kierrätetään asianmukaisesti.

Asiantunteva palvelu sähkö- ja hybridiautojen korjauksissa

Sähkö- ja hybridiautojen korjaaminen vaatii erityisosaamista, jota meillä Autoklinikalla on vuosien kokemuksen ja ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta. Olemme myös Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju, ja noudatamme tarkasti autonvalmistajien antamia ohjeita ja standardeja.

Korjaamme vauriot nopeasti ja kustannustehokkaasti, olipa kyseessä sitten pelti- tai tuulilasivaurio. Lue lisää sähköautojen korjauksesta täältä.

Laadukas työnjälki ja asiakaspalvelu

Autoklinikalla emme tingi korjaustyön laadusta, ja asiakaspalvelumme on aina ensiluokkaista. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme saavat aina asiantuntevaa, sujuvaa ja nopeaa palvelua.

Meille on myönnetty ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatti, jotka kertovat tavoitteistamme laadun ja ympäristövastuun jatkuvaan huomioimiseen.

Vastuullinen valinta sähköautojen korjaamiseen

Valitsemalla Autoklinikan sähkö- tai hybridiauton korjaamiseen teet vastuullisen valinnan. Olemme sitoutuneet ympäristöystävällisiin toimintatapoihin ja pyrimme jatkuvasti vähentämään toimintamme ympäristövaikutuksia. Meillä korjausprosessi on suunniteltu niin, että se on mahdollisimman vihreä ja kestävää kehitystä edistävä.

Autoklinikka on paitsi monipuolisten korjaamopalveluiden tarjoaja, myös ympäristötietoisen kuluttajan kumppani. Tulemme jatkossakin kehittämään palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi