Hybridiajoneuvojen korjaus ja ylläpito

Hybridiajoneuvojen korjaus edellyttää erityisosaamista, sillä hybriditeknologia yhdistää polttomoottorin ja sähkömoottorin parhaat puolet. Autoklinikalla on tarvittava asiantuntemus ja laitteet, joilla takaamme hybridiautosi laadukkaan korjauksen.

Käytämme korjauksissa aina valmistajan suosittelemia varaosia ja noudatamme heidän ohjeitaan tarkasti, jotta autosi takuu säilyy.

Ympäristövastuu ja ekologisuus korjaustöissä

Autoklinikalla jokaisessa korjauksessa huomioidaan ympäristövastuu. Pyrimme minimoimaan korjauksissamme ympäristövaikutukset ja suosimme mahdollisimman ekologista korjausprosessia. Ympäristövaikutuksia minimoimme mm. käyttämällä mahdollisuuksien mukaan varaosia ja käsittelemällä korjausjätteet oikein.

Vastuullinen toiminta on meille sydämen asia, ja se näkyy jokaisessa korjaustyössämme.

Erinomainen työn laatu ja asiakastyytyväisyys

Erinomainen työn laatu ja asiakastyytyväisyys ovat Autoklinikan toiminnan keskiössä. Korjaamme hybridiajoneuvosi ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti kuitenkin niin, että asiointi on sinulle aina mahdollisimman vaivatonta.

Kansainväliset laatu- ja ympäristöstandardit

Autoklinikka on ensimmäisenä kansallisena autokorjaamoketjuna Suomessa saavuttanut ISO 9001:2015 laatusertifikaatin ja ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatin. Nämä sertifikaatit kertovat palvelumme korkeasta laadusta ja tavoitteestamme ympäristöasioiden jatkuvaan edistämiseen.

Laatu- ja ympäristöstandardien noudattaminen on meille itsestäänselvyys. Meillä voit aina luottaa siihen, että korjaamme hybridiajoneuvot vastuullisesti ja ammattitaitoisesti, noudattaen kaikkia alan vaatimuksia ja standardeja.

Valitse Autoklinikka hybridiajoneuvosi korjaajaksi

Kun hybridiajoneuvosi tarvitsee korjausta, valitse Autoklinikka. Meillä on laaja kokemus ja erikoisosaaminen hybridiajoneuvojen korjaamisesta, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta palvelua. Olipa kyseessä pieni korjaus tai laajempi vaurio, voit olla varma, että ajoneuvosi on osaavissa käsissä. Lue lisää hybridiautojen korjauksesta täältä.

Meillä on laaja verkosto ympäri Suomea, joten voit tuoda ajoneuvosi meille korjattavaksi mille tahansa 60 korjaamostamme. Ota yhteyttä ja varaa aika – Autoklinikalla huolehdimme, että hybridiajoneuvosi palaa tielle nopeasti.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi