Tuulilasin korjaus ja vaihto

Tuulilasi on yksi auton tärkeimmistä turvallisuuselementeistä, ja sen kunto vaikuttaa suoraan ajonäkyvyyteen ja sitä kautta liikenneturvallisuuteen. Herttoniemessä sijaitseva korjaamomme tarjoaa kattavat palvelut tuulilasin korjaukseen ja vaihtoon.

Kun vahinko sattuu ja tuulilasiin ilmestyy kiveniskemä, on nopea reagointi avainasemassa. Pienikin vaurio voi laajentua ja johtaa koko tuulilasin vaihdon tarpeeseen. Autoklinikan korjausprosessi on suunniteltu olemaan mahdollisimman sujuva ja vaivaton asiakkaalle. Tutustu tuulilasipalveluihimme täältä.

Tuulilasin vaihto

Joskus tuulilasin vaurio on niin suuri, että korjaaminen ei ole mahdollista tai turvallista. Tällöin tuulilasin vaihto on ainoa vaihtoehto. Käytämme vaihdoissa laadukkaita Pilkingtonin tuulilaseja. Asiantunteva henkilökuntamme varmistaa, että tuulilasi asennetaan oikein ja valmistajan ohjeita noudattaen.  Lisätietoa tuulilasin vaihdosta löydät täältä.

Palvelu, johon voit luottaa

Kanssamme asiointi on helppoa ja vaivatonta. Tarjoamme maksuttoman vahinkotarkastuksen, jonka aikana arvioimme tuulilasivaurion laajuuden ja annamme kustannusarvion korjaukselle. Mikäli sinulta löytyy lasivakuutus, hoidamme kaikki tarvittavat yhteydenotot vakuutusyhtiöön puolestasi.

Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa, ja NPS-lukumme kertoo, että asiakkaamme ovat valmiita suosittelemaan palveluitamme muille. Tämä on meille kunnia-asia, ja pyrimme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamo, mikä tarkoittaa, että voimme hoitaa kaikki tuulilasivaurioihin liittyvät vakuutusasiat puolestasi.  Tämä säästää sinulta aikaa ja vaivaa, ja voit keskittyä muihin tärkeisiin asioihin.

Yhteenveto

Herttoniemessä sijaitseva Autoklinikan korjaamomme tarjoaa laadukkaat ja luotettavat palvelut tuulilasin korjaukseen ja vaihtoon. Meillä autosi takuu säilyy, ja voit olla varma, että saat parasta mahdollista palvelua.

Ympäristövastuullisuus, asiakastyytyväisyys ja korkealaatuinen työnjälki ovat meille tärkeä asia. Ota yhteyttä  – autamme sinua mielellämme kaikissa tuulilasiin liittyvissä asioissa. Löydät Herttoniemen toimipisteen yhteystiedot täältä.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi