Tuulilasin korjaus – Ennaltaehkäise vaurion laajeneminen

Tuulilasin pienet vauriot ovat usein korjattavissa, kunhan ne mahtuvat kolikon kokoisen alan alle. Kiveniskemän korjaaminen on nopea toimenpide, joka kannattaa suorittaa mahdollisimman pian, jotta vaurio ei pääse laajenemaan tuulilasin vaihtoa vaativaksi halkeamaksi. Korjausprosessi vie noin 30 minuuttia, ja se on ympäristön kannalta kestävämpi vaihtoehto kuin lasin vaihto.

Korjaamme tuulilasin hartsilla, joka paineen avulla saadaan tunkeutumaan kiveniskemän aiheuttamaan koloon. Lopuksi hartsi kovetetaan UV-valolla. Vaikka korjatusta kohdasta voi jäädä pieni jälki, on lopputulos usein lähes huomaamaton.

Jos tuulilasissasi on kiveniskemä, voit ajaa suoraan Autoklinikan Drive In -tuulilasikorjaukseen ilman ajanvarausta arkisin klo 9–15:30. Voit myös varata ajan etukäteen täältä. Espoon toimipisteemme löydät alta:

Tuulilasin vaihto – Turvallisuus ja laatu etusijalla

Jos tuulilasin vaurio pääsee laajenemaan halkeamaksi, tulee lasi vaihtaa uuteen. Tuulilasin vaihto on nopea ja vaivaton toimenpide, joka hoituu saman päivän aikana.

Nykyaikaisissa autoissa on usein erilaisia kuljettajan tukijärjestelmiä, kuten adaptiivinen vakionopeudensäädin ja kaista-avustin, jotka vaativat kalibroinnin tuulilasin vaihdon yhteydessä. Koulutetut lasiasentajamme huolehtivat, että kaikki tukijärjestelmät toimivat oikein ja turvallisesti vaihdon jälkeen.

Tuulilasin vaihdon yhteydessä on hyvä huomioida myös muutamia muita seikkoja, kuten pyyhkijänsulkien kunto. Kuluneet sulat voivat naarmuttaa uutta tuulilasia, joten suosittelemme niiden tuulilasin vaihdon yhteydessä. Meiltä saat pyyhkijänsulat asennettuna autoon lasin vaihdon yhteydessä pyydettäessä. Muista mainita tästä varatessasi aikaa lasin vaihtoon tai asioidessasi korjaamollamme. Lue lisää tuulilasin vaihdosta täältä.

Vakuutus kattaa, me korjaamme

Mikäli autosi vakuutus kattaa tuulilasin vauriot, on kiveniskemän korjaus maksuton. Autoklinikalla teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Tuulilasin korjauksesta ei veloiteta omavastuuta, eikä se vaikuta bonuksiisi. Tuulilasin vaihdosta lasivakuutuksen käyttäjälle jää maksettavaksi omavastuu osuus.

Kun tuulilasiin ilmestyy vaurio, on tärkeää toimia nopeasti. Suojaa kiveniskemä lialta ja kosteudelta esimerkiksi tuulilasiteipillä, joita saat veloituksetta kaikilta Autoklinikan korjaamoiltamme.

Ympäristöystävällinen ja vastuullinen valinta

Autoklinikalla teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen minimoimiseksi. Lajittelemme ja kierrätämme kaikki vanhat osat huolellisesti. Olemme sitoutuneet laadun, asiakaspalvelun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen, mikä näkyy myös Autoklinikalle myönnetyissä kansainvälisissä laatu- ja ympäristösertifikaateissamme.

Valitsemalla meidät, valitset vastuullisen kumppanin, joka ei ainoastaan tarjoa vaivatonta palvelua, vaan myös pitää huolta ympäristöstä. Autoklinikka on vastuullinen valinta niin autollesi kuin ympäristöllekin.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi