Tuulilasin vaihto Espoon Olarissa – mitä sinun tulee tietää?

Kun vahinko sattuu ja tuulilasiin ilmestyy halkeama tai isompi särö, on toimittava nopeasti. Tuulilasin eheys on tärkeä turvallisuustekijä, ja vaurioitunut lasi tulee vaihtaa uuteen mahdollisimman pian. Espoon Olarin Autoklinikalla tuulilasin vaihto sujuu vaivattomasti ja nopeasti.

Tuulilasin vaihto onnistuu Olarin toimipisteessämme päivässä. Mikäli sinulla on lasivakuutus, maksat vaihdosta vain omavastuun verran. Mikäli sinulta ei löydy vakuutusta, voit tiedustella tarjouspyyntöä täältä. Olarin Autoklinikka käyttää korjauksissa laadukkaita Pilkingtonin tuulilaseja tai auton valmistajan alkuperäisiä laseja, varmistaakseen korjauksen laadun.

Ympäristöystävällinen korjausprosessi

Espoon Olarin Autoklinikan korjausprosessi on suunniteltu ympäristöystävälliseksi. Pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme, mikä tarkoittaa, että emme vaihda tarpeettomia osia ja kierrätämme vanhat osat huolellisesti. Tämä on osa vastuullista toimintaamme, jossa huomioimme varaosien käytön, energian kulutuksen, jätteiden käsittelyn ja kemikaalien käytön.

Autoklinikalla on ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatti, jotka ovat osoitus sitoutumisestamme laadun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen. Lisätietoa vastuullisuudestamme löydät täältä.

Milloin tuulilasi tulee vaihtaa?

Kun tuulilasissa oleva kiveniskemä laajenee tai lasiin tulee halkeama, on paikkaamalla korjaaminen usein mahdotonta. Vaurion sijainti lähellä tuulilasin reunaa tai kamera-alueella, edellyttää usein lasin vaihtoa. Olarin Autoklinikalla vaihdamme tuulilasit kaikkiin automerkkeihin, ja olemme jokaisen vakuutusyhtiön valtuuttama lasikorjaamokumppani.

Kalibroimme myös tuulilasissa olevat ajoa helpottavat tukijärjestelmät, kuten adaptiivisen vakionopeudensäätimen (ACC) ja kaista-avustimen (LKA), varmistaen niiden toimivuuden lasin vaihdon jälkeen. Lisää tuulilasipalveluistamme löydät täältä.

Ajanvaraus tuulilasin vaihtoon

Ajan tuulilasin vaihtoon voit varata helposti verkossa. Vahinkotarkastusta ei yleensä tarvita, ja suurin osa vakuutusyhtiöistä ei edellytä vahinkoilmoituksen tekemistä, jos vaihdatat tuulilasin Olarin Autoklinikan kanssa. Olarin Autoklinikka huolehtii kaikista tarvittavista tiedoista vakuutusyhtiöllesi.

Tuulilasin vaihto hoituu päivässä, ja mikäli tarvitset sijaisautoa, järjestyy se vuokraamokumppaneidemme kautta.

Vastuullinen ja laadukas palvelu

Autoklinikalla korjaustyön laatu ja asiakaspalvelu ovat merkittävä asia. Asiakastyytyväisyytemme on alan huipputasoa, ja olemme ylpeitä saamistamme arvioistamme. Olarin Autoklinikalla hoidetaan ammattitaidolla polttomoottori-, sähkö- ja hybridiautojen vauriokorjaukset sekä olemme Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju Suomessa.

Autoklinikan tehtävä on korjata vain ja ainoastaan se, mikä vahingossa on rikkoontunut. Toimintamme täyttää kansainväliset laatu- ja ympäristöstandardit. Olarin Autoklinikka on vastuullinen valinta, joka tarjoaa korkealaatuista palvelua ja nopeaa toimintaa. Ota yhteyttä!

Autoklinikka Olari, Espoo
Kalenteritie 29
02200 Espoo

olari@autoklinikka.fi
020 7737 420

Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi