Tuulilasin korjaamisen tärkeys ajoneuvon turvallisuudelle

Kun kivi tai nasta osuu tuulilasiin, voi lasiin muodostua korjausta vaativa vaurio. Tällöin on olennaista toimia pikaisesti, sillä pieneltäkin näyttävä kiveniskemä voi laajeta nopeasti koko tuulilasin vaihdon vaativaksi vaurioksi.

Kiveniskemän ensiapuna on suositeltavaa suojata se lialta ja kosteudelta esimerkiksi kiveniskemätarralla. Vaurion suojaaminen takaa siistimmän korjaustuloksen.

Vakuutusasiat ja tuulilasin korjaaminen

Autoklinikalla asioidessa asiakkaan ei tarvitse murehtia lasivahingon vahinkoilmoituksen tekemisestä, sillä olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Mikäli ajoneuvosi vakuutukseen kuuluu lasivakuutus, on kiveniskemän korjaus maksuton. Me hoidamme laskutusasiat suoraan vakuutusyhtiösi kanssa.

Jos et ole varma löytyykö sinulta lasivakuutus vai ei, selvitetään asia yhdessä. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkia sinua askarruttaviin kysymyksiin. Jos maksat korjauksen itse, voit pyytää meiltä tarjouksen tuulilasin korjauksen hinnasta jättämällä yhteydenottopyynnön tästä.

Tuulilasin korjauksen nopeus ja laatu

Tuulilasin kiveniskemän korjaus kestää  noin 30 minuuttia. Korjausprosessissamme hyödynnämme UV-valoa iskemään painetun hartsin kovettamiseksi, mikä varmistaa kestävän ja siistin lopputuloksen. Asiakkaanamme saat yksityiskohtaiset ohjeet tuulilasin jatkohoitoon, jotta voit itse edistää tuulilasin pitkäikäisyyttä ja ehkäistä tulevia vaurioita.

Vastuullinen valinta – Autoklinikka

Pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksiamme kaikessa toiminnassamme ja kierrätämme käytetyt osat huolellisesti. Noudatamme neljää kestävän kehityksen kannalta keskeistä aluetta ympäristövastuun kantamiseksi: varaosien käyttö, energiankulutus, jätteiden käsittely ja vastuullinen kemikaalien käyttö. Valitessasi Autoklinikan, valitset vastuullisen yhteistyökumppanin.

Ota yhteyttä

Jos tuulilasisi vaatii korjausta tai haluat lisätietoja palveluistamme, ota meihin yhteyttä. Voit tutustua Espoon Autoklinikoiden palveluihin alta:

Autoklinikka Espoonlahti
Autoklinikka Friisinmäki
Autoklinikka Olari

Olemme täällä sinua varten ja valmiita auttamaan kaikissa lasivahingoissa. Lisää tietoa tuulilasin korjauksesta löydät täältä.