Luotettavaa sähkö- ja hybridiautojen korjausta Espoossa

Kun sähköautosi tarvitsee vauriokorjausta, on tärkeää valita korjaamo, joka ymmärtää ajoneuvosi erityisvaatimukset. Espoossa sijaitsevat Autoklinikan toimipisteet tarjoavat kattavat palvelut sähkö- ja hybridiautojen korjauksiin. Autoklinikalla palvelutarjontaan kuuluvat pelti-, kolari- ja tuulilasivauriot.

Myös ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus ovat toimintamme ytimessä. Pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat ja suosimaan vihreitä korjausprosesseja. Tämä tarkoittaa, että emme vaihda tarpeettomia osia, kaikki korjattavissa oleva korjataan, ja vanhat osat lajitellaan sekä kierrätetään huolellisesti.

Lisätietoa Autoklinikan palveluista sähkö- ja hybridiautoille löydät täältä.

Autoklinikan toimipisteet Espoossa

Espoon alueella Autoklinikka palvelee kolmessa toimipisteessä. Käy tutustumassa toimipisteisiimme ja palveluihimme tarkemmin verkkosivuillamme:

Autoklinikka Espoonlahti
Autoklinikka Friisinmäki
Autoklinikka Olari

Korjaustyön laatu ja asiakastyytyväisyys

Laadukas työnjälki ja asiakaspalvelu ovat Autoklinikalla kunnia-asia. Asiakastyytyväisyytemme on huipputasoa, ja kerämme aktiivisesti palautetta palveluidemme kehittämiseksi .

Toimintamme täyttää myös kansainväliset laatu- ja ympäristöstandardit, ja olemme ensimmäinen valtakunnallinen autovauriokorjaamoketju Suomessa, jolle on myönnetty ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 sertifikaatit.

Vastuullinen ja vihreä korjausprosessi

Autoklinikalla teemme jatkuvasti työtä ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Keskitymme toiminnassamme erityisesti neljään kestävän kehityksen kannalta tärkeään osa-alueeseen: varaosien käyttöön, energian kulutukseen, jätteiden käsittelyyn ja vastuulliseen kemikaalien käyttöön.

Valitsemalla meidät, valitset vastuullisen korjaamokumppanin. Palvelemme sinua ympäri Suomen lähes 60 korjaamollamme ja vastaamme mielellämme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin. Ota yhteyttä.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi