Auton peltikorjaukset Vantaan Petikossa: nopea ja edullinen PDR-menetelmä

Kun vahinko sattuu, on tärkeää toimia nopeasti vaurion pahenemisen estämiseksi. Vantaan Petikon toimipisteessä käytämme PDR-menetelmää (Paintless Dent Repair), joka on tehokas tapa korjata pienet lommot ja kolhut ilman maalaustarvetta. Tämä menetelmä säästää aikaa ja rahaa, ja on lisäksi ympäristöystävällinen vaihtoehto.

PDR-tekniikka soveltuu sellaisiin vaurioihin, joissa maalipinta on säilynyt ehjänä. Usein kyseessä on parkkipaikkakolhu tai pieni iskemä, jotka eivät ole kananmunaa suurempia. Vantaan Petikon toimipisteessä saat nopean arvion siitä, voidaanko autosi vaurio korjata PDR-tekniikalla.

Ympäristöystävällinen ja vastuullinen korjausprosessi Petikossa

Korjauksen laadun takaamiseksi ja ympäristövaikutusten minimoimiseksi, emme vaihda tarpeettomia osia emmekä tee turhaa työtä. Kaikki korjattavissa olevat osat korjataan, ja vanhat osat lajitellaan ja kierrätetään huolellisesti. Tämä on osa Vantaan Petikon toimipisteen vastuullista toimintaa, jossa kiinnitämme huomiota varaosien käyttöön, energian kulutukseen, jätteiden käsittelyyn ja kemikaalien käyttöön.

Autosi takuu säilyy, kun korjaus tehdään ammattitaitoisesti ja valmistajan ohjeiden mukaisesti. PDR-menetelmällä korjattu lommo on paitsi kustannustehokas, myös ympäristöystävällinen valinta, sillä se vähentää tarvetta uudelle maalipinnalle ja osille.

PDR-tekniikan edut ja kustannukset Petikossa

PDR-tekniikalla tehtävä korjaus on edullinen vaihtoehto perinteiseen peltikorjaukseen verrattuna. Hinta on alkaen 199 euroa, ja arviointi vaurion korjattavuudesta on aina veloitukseton. Vantaan Petikon toimipisteessä PDR-menetelmällä korjaus on mahdollista suorittaa alle tunnissa, kun taas perinteinen menetelmä voi vaatia useita päiviä.

Auton peltikolhun korjaus maalaamatta ei ainoastaan säästä kustannuksia, vaan myös ympäristöä. PDR-tekniikan hiilijalanjälki on lähes olematon, mikä tekee siitä kestävän kehityksen mukaisen valinnan. Lue lisää PDR-tekniikasta täältä.

Tuulilasin korjaus: ennaltaehkäise isommat vauriot

Kiveniskemä tuulilasissa voi vaikuttaa pieneltä haitalta, mutta se voi nopeasti laajentua halkeamaksi ja johtaa koko lasin vaihtoon. Tuulilasin korjaus on tärkeää suorittaa ajoissa, jotta vaurio ei pääse laajenemaan. Vantaan Petikon toimipisteessä tuulilasin korjaus onnistuu nopeasti ja vaivattomasti, ja mikäli sinulta löytyy lasivakuutus, vakuutusyhtiö kattaa korjauksen kokonaisuudessaan.

Vantaan Petikon toimipisteessä korjaamme tuulilasin vauriot noin 30 minuutissa, ja voit tulla korjaukseen ilman ajanvarausta arkisin klo 9-15. Jos sinulla ei ole lasivakuutusta, voit tiedustella korjauksen hintaa etukäteen täältä.

Asiakastyytyväisyys ja laadunvalvonta Petikossa

Vantaan Petikon toimipisteen asiakastyytyväisyys on huipputasoa, ja NPS-lukumme vuonna 2023 oli 87,64, mikä kertoo asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja valmiudesta suositella palveluitamme muille. Laadunvalvonta on meille ensiarvoisen tärkeää, ja olemme saaneet ensimmäisenä valtakunnallisena vauriokorjaamoketjuna Suomessa ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatin.

Laadukas työ ja asiakaspalvelu ovat Vantaan Petikon toimipisteelle tärkeä asia. Olemme sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen ja vastuulliseen toimintaan kaikilla toimintamme osa-alueilla. Lue lisää vastuullisuudestamme täältä.

Valitse Vantaan Petikon Autoklinikka – Ammattitaidolla ja vastuullisesti

Kun valitset Vantaan Petikon Autoklinikan, valitset korjaamon, jossa työn sekä palvelun laatu ovat korkealla tasolla. Tarjoamme korjauspalveluita kaikenlaisille ajoneuvoille, oli kyseessä polttomoottoriauto, sähköauto tai hybridi. Vantaan Petikon Autoklinikka on myös Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju Suomessa.

Autoklinikka toimii lähes kaikkialla Suomessa, joten voit luottaa palveluumme riippumatta siitä, missä päin Suomea asut tai missä vakuutusyhtiössä vakuutuksesi on. Valitsemalla Vantaan Petikon Autoklinikan, valitset vastuullisen ja laadukkaan korjaamon autollesi. Ota yhteyttä!

Autoklinikka Vantaa, Petikko
Tiilipojanlenkki 8
01720 Vantaa

petikko@autoklinikka.fi
020 7737 535

Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Vantaan Petikon Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Vantaan Petikon Autoklinikasta

Vantaan Petikon Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Vantaan Petikon Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi