Vakuutusyhtiön kautta sujuva peltikorjaus

Kun autoon tulee kolhuja ja lommoja, vakuutusyhtiön kautta tapahtuva peltikorjaus on sujuva tapa saada auto mahdollisimman nopeasti korjattua. Vahinko voi sattua kenelle tahansa, ja olemme Autoklinikalla auttamassa sinua koko korjausprosessin ajan.

Prosessi alkaa vahinkotarkastuksella, jossa arvioimme vaurion laajuuden ja ilmoitamme kustannusarvion vakuutusyhtiöllesi. Tarkastus on asiakkaillemme maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Voit luottaa siihen, että korjaamme autosi aina autonvalmistajien ohjeiden mukaisesti. Lue lisää korjausprosessista täältä.

Ympäristöystävällinen korjausprosessi

Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä, ja pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme. Tämä tarkoittaa, että korjaamme kaiken mikä on korjattavissa, emmekä vaihda tarpeettomia osia. Kierrätämme myös kaikki vanhat osat huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Näihin kiinnitämme erityistä huomiota, jotta voimme aina tarjota mahdollisimman vihreän korjausprosessin.

Auton peltikorjaus ilman maalausta – PDR-tekniikka

PDR-tekniikka, eli Paintless Dent Repair, on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen tapa korjata pienet lommot ja kolhut ilman maalausta. Tämä menetelmä säästää aikaa ja rahaa, ja sen avulla korjaus voidaan suorittaa jopa alle tunnissa. PDR-tekniikka on erityisen sopiva menetelmä esimerkiksi pienten parkkipaikalta tulleiden kolhujen korjauksille.

Kokeneet asiantuntijamme arvioivat, onko autosi vaurio PDR-tekniikalla korjattavissa. Jos maalipinta on ehjä ja vaurio sijaitsee sopivassa kohdassa, voimme usein oikaista lommon ilman, että auton alkuperäinen maalipinta vahingoittuu.

Asiakaspalvelu ja korjausprosessin seuranta

Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua kaikissa korjausprosessiin liittyvissä kysymyksissä. Voit seurata autosi korjaustyön edistymistä reaaliajassa tekstiviestillä lähetetyn linkin kautta. Näin pysyt ajan tasalla työn etenemisestä ja voit suunnitella arkeasi korjauksen aikana.

Mikäli tarvitset sijaisautoa korjauksen ajaksi, voimme järjestää sen yhteistyökumppaneidemme kautta. Haluamme tehdä kolarivaurion hoitamisesta sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Vastuullinen valinta – Autoklinikka

Valitsemalla meidät, valitset vastuullisen korjaamokumppanin. Olemme ensimmäisenä valtakunnallisena autovauriokorjaamoketjuna Suomessa saaneet ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmä sertifikaatin. Nämä sertifikaatit ovat osoitus sitoutumisestamme laadun, asiakaspalvelun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen.

Ota rohkeasti yhteyttä tai pistäydy lähimmällä Autoklinikan korjaamollamme!


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi