Auton peltivaurioiden korjaus ammattitaidolla Tampereella

Kun autoon tulee kolhuja ja lommoja, on tärkeää saada ne korjattua luotettavasti ja nopeasti. Tampereen Autoklinikalla tarjoamme kattavat korjauspalvelut kaikenlaisille ajoneuvoille, olipa kyseessä sitten pieni parkkipaikkakolhu tai suurempi peltivaurio. Ammattitaitomme kattaa niin polttomoottoriautot, sähköautot kuin hybriditkin, olemme valtuutettu korjaamo kaikille merkeille.

Korjausprosessimme alkaa aina vahinkotarkastuksella, jossa arvioimme vaurion laajuuden ja annamme kustannusarvion. Tämä palvelu on asiakkaillemme maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Voit lähettää meille kuvat vauriosta tai tulla paikan päälle korjaamollemme. Vahinkotarkastuksesta löydät tietoa täältä.

Vastuullinen ja ympäristöystävällinen korjausprosessi

Meille on tärkeää, että korjausprosessimme on mahdollisimman ympäristöystävällinen. Pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme, kaikki korjattavissa oleva korjataan, ja kierrätämme vanhat osat huolellisesti. Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta, joihin kiinnitämme erityistä huomiota: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö.

Kestävän kehityksen periaatteemme eivät ole pelkästään sanoja, vaan ne näkyvät konkreettisesti jokaisessa korjaustyössämme. Asiakkaanamme voit olla varma, että autosi korjataan vastuullisesti ja laadukkaasti, samalla tukien ympäristön hyvinvointia. Lisää vastuullisuudestamme voit lukea täältä.

Asiakastyytyväisyys ja laadukas palvelu

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja olemme ylpeitä saamistamme positiivisista arvioista.  NPS-lukumme on 87,64 kertoo asiakkaidemme halukkuudesta suositella palveluamme muille. Tämä on meille osoitus siitä, että olemme onnistuneet tehtävässämme tarjota laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua. Autoklinikalla haluamme varmistaa, että jokainen asiakaskokemus on positiivinen ja sujuva.

PDR-tekniikka: Lommojen oikaisu ilman maalausta

Pienet kolhut ja lommot voidaan usein korjata PDR-tekniikalla (Paintless Dent Repair), joka on nopea ja kustannustehokas tapa korjata pienet lommot ilman maalaustöitä. PDR-tekniikka säästää aikaa, rahaa ja ympäristöä, sillä se ei vaadi maalia tai uusia osia. Lue lisää PDR-menetelmästä täältä.

PDR-tekniikka on erinomainen vaihtoehto, kun auton maalipinta on ehjä ja vaurio on sellaisessa kohdassa, johon pääsemme käsiksi erikoistyökaluillamme. Useimmiten PDR-tekniikalla korjattavat vauriot ovat pieniä parkkipaikkakolhuja tai kevyitä iskemiä auton pinnassa.

Seuraa korjaustyön edistymistä

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden seurata autonsa korjaustyön edistymistä reaaliajassa. Lähetämme sinulle linkin, jonka kautta voit tarkastella korjausprosessin vaiheita ja arvioitua valmistumisaikaa. Tämä palvelu on osa sitoutumistamme avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen korjaustyössämme.

Korjaustyön kesto voi vaihdella vahingon laajuuden, tarvittavien varaosien toimitusajan ja mahdollisen maalaustyön mukaan. Jos tarvitset sijaisautoa korjauksen ajaksi, voimme järjestää sen yhteistyökumppaneidemme kautta. Ota yhteyttä lähimmälle korjaamolle.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi