Mitä on PDR-tekniikka?

PDR-tekniikka, eli Paintless Dent Repair, on nykyaikainen ja ympäristöystävällinen tapa oikaista pienet peltivauriot ilman maalaustöitä. Raision Autoklinikalla tarjotaan huippuluokan PDR-palveluita. PDR-tekniikka perustuu erikoistyökalujen käyttöön, joilla lommoja oikaistaan varovasti auton peltiä vahingoittamatta. Tämä on toimiva menetelmä, kun auton maalipinta on ehjä ja vaurio sijaitsee helposti saavutettavassa paikassa. Autoklinikalla, Raisiossa säännöllisesti käyvät PDR-ammattilaiset, ovat alansa taitureita. Voit lukea PDR-menetelmästä lisää täältä.

Edut PDR-tekniikan käytössä

PDR-tekniikan käyttöön on monia kannattavia syitä. Ensinnäkin, se on kustannustehokas vaihtoehto, sillä se säästää materiaaleja ja työtunteja. Toiseksi, PDR-menetelmä on nopea toimenpide, joka usein suoritetaan alle tunnissa, toisin kuin perinteinen peltikorjaus, joka voi viedä päiviä. Kolmanneksi, PDR on ympäristöystävällinen valinta, sillä se ei tuota ylimääräistä jätettä eikä vaadi maalaukseen liittyviä kemikaaleja.

Pyrimme aina minimoimaan ympäristöhaitat ja tarjoamaan asiakkaillemme ympäristöystävällisiä korjausratkaisuja. PDR-tekniikka tukee tätä tavoitetta, sillä se vähentää tarvetta uusille osille ja maalille, mikä puolestaan pienentää hiilijalanjälkeä. Lisää Autoklinikan vastuullisuudesta löydät täältä.

Ympäristövastuullisuus Autoklinikalla

Autoklinikka on sitoutunut ympäristövastuullisuuteen kaikessa toiminnassaan. Tämä tarkoittaa, että pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat ja edistämään kestävää kehitystä. PDR-tekniikan käyttö on osa tätä sitoumusta.

Autoklinikalla noudatetaan tiukkoja ympäristöstandardeja ja olemmekin saaneet ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatin. Tämä sertifikaatti on osoitus sitoutumisestamme ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen ja vastuullisen liiketoiminnan harjoittamiseen.

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys on Autoklinikalla etusijalla. Olemme ylpeitä korkeista asiakastyytyväisyysluvuistamme, jotka kertovat sitoutumistamme ensiluokkaiseen palveluun ja korjaustyön laatuun. Laadunvarmistus on osa jokapäiväistä toimintaamme, ja työskentelemme aina autonvalmistajien ohjeiden mukaisesti. Autoklinikalla Raisiossa voit olla varma, että autosi on parhaissa mahdollisissa käsissä.

Autoklinikka – vastuullinen valinta

Valitsemalla Raision Autoklinikan, valitset vastuullisen korjaamokumppanin. Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuisia palveluita, jotka eivät ainoastaan korjaa autoasi alkuperäiseen kuntoon, vaan myös tukevat kestävää kehitystä ja ympäristövastuullisuutta.

Kun autosi tarvitsee peltikorjausta, ota yhteyttä Raision Autoklinikkaan. Me huolehdimme, että saat parasta mahdollista palvelua ja että autosi palaa liikenteeseen nopeasti. Autoklinikka täällä sinua varten – vastuullisesti ja ammattitaidolla.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi