Kolarivaurioiden korjaaminen – Autoklinikka Oulu

Liikenteessä sattuneiden kolarien ja muiden vaurioiden korjaaminen on tärkeää suorittaa asianmukaisesti ja mahdollisimman pian. Meillä on kokemusta kaikenlaisten ajoneuvojen kolarivaurioiden korjaamisesta ja käytämme korjausprosesseissamme nykyaikaista teknologiaa ja menetelmiä.

PDR-tekniikka: Nopea ja kustannustehokas menetelmä

Pienet lommot ja parkkipaikkakolhut voidaan korjata usein PDR-tekniikalla (Paintless Dent Repair), joka mahdollistaa korjauksen ilman maalaustöitä. PDR on hyvä vaihtoehto, kun maalipinta on ehjä ja vaurio on alueella, johon pääsemme käsiksi menetelmän vaatimilla erikoistyökaluilla. Menetelmä on aikaa ja kustannuksia säästävä, sekä ympäristöystävällinen. PDR-tekniikan soveltuvuutta voi tiedustella asiantuntijoiltamme.

Korjausprosessin seuranta

Korjausprosessin aikana asiakkaat voivat seurata autonsa korjaustilannetta reaaliajassa. Lähetämme linkin, jonka kautta voi tarkastella työn edistymistä. Korjaustyön kesto vaihtelee vaurion laajuuden ja varaosien saatavuuden mukaan. Pyrimme suorittamaan korjaukset nopeasti ja tehokkaasti. Voit lukea lisää korjausprosessistamme täältä.

Vastuullisuus ja ympäristöstandardit

Olemme sitoutuneet korkeaan laatuun ja ympäristöystävällisiin toimintatapoihin. Olemme saaneet ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatin. Pyrimme korjaamaan kaiken korjattavissa olevan ja vältämme tarpeettomien osien vaihtoa, joka tukee kestävää kehitystä ja säästää luonnonvaroja. Lue lisää Autoklinikan vastuullisuudesta ja sen edistämisestä täältä.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi