Lommon oikaisu ilman maalausta – PDR-tekniikka

Kun auton peltiin tulee lommo, on PDR-tekniikka (Paintless Dent Repair) yksi suosituimmista ja kustannustehokkaimmista menetelmistä sen korjaamiseen. PDR-menetelmässä ei käytetä maalia, mikä tekee siitä myös ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Autoklinikalla lommon oikaisun hinta PDR-tekniikalla on alkaen 199 euroa, ja arviointi vaurion korjattavuudesta on aina maksuton. PDR-tekniikan avulla korjaus on mahdollista suorittaa nopeasti, usein alle parissa tunnissa. Lisätietoja PDR-tekniikasta ja sen eduista löydät täältä.

Ympäristöystävällinen ja nopea korjaus

Autoklinikalla panostamme ympäristöystävällisiin korjausmenetelmiin. PDR-tekniikka on yksi esimerkki sitoutumisestamme ympäristöystävälliseen korjausprosessiin. Koska PDR-tekniikassa ei käytetä maalia, energiaa tai erillisiä osia, on sen hiilijalanjälki lähes olematon.

Kokeneet asiantuntijamme ovat PDR-tekniikan taitureita ja heidän käsissään autosi lommo oikaistaan huolellisesti ja ammattitaidolla. Voit tuoda autosi lähimmälle Autoklinikalle arvioitavaksi ilman ajanvarausta, niin arvioidaan, onko vaurio PDR-tekniikalla korjattavissa.

Milloin PDR-tekniikkaa voidaan käyttää?

PDR-tekniikka soveltuu parhaiten pienille kolhuille, joiden maalipinta on ehjä ja jotka sijaitsevat autossa niin, että ne ovat erikoistyökaluilla käsiteltävissä. Tyypillisesti PDR-tekniikalla korjataan parkkipaikkakolhuja, kevyitä iskemiä tai pieniä painaumia auton ovissa. Myös luonnonilmiöiden, kuten raekuurojen tai puunoksien aiheuttamat vauriot, ovat usein korjattavissa tällä menetelmällä.

Autoklinikalla arvioimme aina tapauskohtaisesti, onko autosi lommo PDR-tekniikalla oikaistavissa. Vahinkotarkastus on maksuton ja onnistuu kaikilla Autoklinikan korjaamoilla ilman ajanvarausta.

Vastuullinen valinta – Autoklinikka

Valitsemalla Autoklinikan korjauspalvelut et ainoastaan saa laadukasta ja nopeaa palvelua, vaan tuet myös vastuullista toimintaa. Pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme ja kierrätämme vanhat osat huolellisesti. Varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö ovat alueita, joissa pyrimme erityisesti vähentämään ympäristövaikutuksia.

Korjaamme kaiken, mikä on korjattavissa, ja vältämme tarpeettomien osien vaihtoa. Tämä ei ainoastaan säästä luontoa, vaan myös autosi takuu säilyy, kun työskentelemme valmistajien ohjeiden mukaisesti. Lisätietoja vastuullisesta toiminnastamme ja palveluistamme löydät täältä.

Korjausprosessin seuranta

Kun vahinko sattuu, haluamme tehdä korjausprosessista mahdollisimman sujuvan ja läpinäkyvän. Asiakkaanamme voit seurata autosi korjaustyön edistymistä reaaliajassa tekstiviestillä lähetetyn linkin kautta.

Tarjoamme myös sijaisautoja korjauksen ajaksi, jotta arkesi sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Lisäksi vastaamme mielellämme kaikkiin korjausprosessiin liittyviin kysymyksiin ja tarjoamme asiakkaillemme kattavaa tietoa korjausvaihtoehdoista. Ota yhteyttä täältä.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi