Tesla-autojen peltivaurioiden asiantunteva korjaus

Peltivaurioita voi sattua missä vain, kauppareissulla parkkipaikalla tai törmäyksessä. Kun Teslallesi sattuu vahinko, ota yhteyttä Autoklinikalla. Autoklinikka on Teslan auktorisoima korjaamo, joten voimme taata autosi laadukkaan ja ammattitaitoisen korjauksen.

Lisätietoja Tesla-autojen korjauksesta löydät täältä.

Laadukkaat varaosat ja huippuluokan maalauspalvelut

Varaosien laadulla on erityisen suuri merkitys sähköautoissa, sillä ne ovat olennainen osa ajoneuvon suorituskykyä ja turvallisuutta. Autoklinikalla pidämme huolen, että jokainen osa vastaa Teslan alkuperäisiä standardeja.

Tarjoamme myös maalivaurion sattuessa ensiluokkaisia maalauspalveluita. Käytämme vain parhaimpia maaleja ja lakkoja, jotka ovat kestäviä ja vastuullisia.

Mahdollisimman vaivaton korjausprosessi

Autoklinikalla työskentelee alansa huippuammattilaisia ja tiedostamme, että auto on tärkeä osa arkeasi. Siksi pyrimme aina hoitamaan korjausprosessin asiakkaan kannalta mahdollisimman sujuvasti ja vaivattomasti. Tavoitteenamme on aina ylittää asiakkaidemme odotukset jokaisessa korjaustyössä.

Vakuutusyhtiöiden suosittelema korjaamo

Onnettomuuden sattuessa vakuutusasioiden hoitaminen voi tuntua hankalalta. Autoklinikalla olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani ja pyrimme tekemään prosessista asiakkaalle mahdollisimman sujuvan.

Kun Teslasi kaipaa vauriokorjausta, ota yhteyttä Autoklinikalle. Korjausprosessi alkaa aina vahinkotarkastuksella, joka onnistuu kaikilla Autoklinikan toimipisteillä ilman ajanvarausta ja veloituksetta. Vahinkotarkastukseen voit tehdä hoitaa myös kuvilla verkossa. Vahinkotarkastuksen yhteydessä voimme varata ajan korjaukseen.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi