Tuulilasin korjaus – milloin ja miksi?

Pieneltä vaikuttava kiveniskemä voi nopeasti laajentua ja johtaa lasin halkeamiseen. Siksi on tärkeää toimia nopeasti ja korjata pieni vaurio ennen sen pahenemista. Autoklinikalla korjaamme tuulilasin vauriot ammattitaidolla ja nopeasti.

Kiveniskemän korjaaminen on ympäristöystävällinen valinta, sillä korjauksen ympäristökuorma on huomattavasti pienempi tuulilasin vaihtoon verrattuna. Tutustu tuulilasin korjaukseen lisää täällä.

Laadukas korjaus nopeasti ja vaivattomasti

Jos tuulilasiisi tulee kiveniskemä, voit tulla suoraan Autoklinikalle ilman ajanvarausta tuulilasin korjaukseen arkisin klo 9–15:30. Korjaamme tuulilasin noin 30 minuutissa, joten voit odottaa korjauksen valmistumista paikan päällä. Voit myös halutessasi varata ajan etukäteen täältä.

Jos autostasi löytyy lasivakuutus, kattaa vakuutusyhtiösi tuulilasin korjauksen kokonaisuudessaan. Mikäli maksat korjauksen itse, voit tiedustella hintaa etukäteen täältä. Autoklinikalla olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa tuulilasivaurioihin liittyvissä kysymyksissä.

Turvallisuutesi on meille tärkeää

Rikkinäinen tuulilasi voi heikentää ajonäkyvyyttä ja lisätä onnettomuusriskiä. Panostamme korkeaan työn laatuun ja nopeaan palveluun. Voit siis luottaa siihen, että autosi tuulilasi korjataan asianmukaisesti.

Meillä on vuosien kokemus tuulilasien korjauksista, ja käytämme aina viimeisintä teknologiaa varmistaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Yhteenveto

Muista, että nopea toiminta tuulilasin kiveniskemän sattuessa säästää aikaa ja rahaa, ja ennen kaikkea edistää turvallista ajoa. Tutustu palveluihimme ja varaa aika tuulilasin korjaukseen verkkosivuillamme.

Kun etsit luotettavaa ja nopeaa tuulilasin korjauspalvelua, Autoklinikka on oikea valinta. Ota yhteyttä tai tule käymään!


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi