Tuulilasin korjaus

Kun tuulilasiin osuu kivi tai nasta, voi lasiin muodostua iskemä. Mikäli vaurio mahtuu kokonaisuudessaan kolikon kokoisen alan alle, on se vielä korjattavissa. Tällaisen vaurion ensiapuna on tärkeää toimia nopeasti suojata se lialta ja kosteudelta. Tämä onnistuu esimerkiksi läpinäkyvällä tuulilasitarralla, jota voit hakea miltä tahansa Autoklinikan korjaamolta veloituksetta. Näillä ohjeilla varmistat, että tuulilasin korjausjäljestä saadaan mahdollisimman näkymätön.

Autoklinikalla tarjoamme nopeaa ja vaivatonta palvelua ja pienen iskemän korjaus kestää vain noin 30 minuuttia. Autoklinikalla voit asioida ilman ajanvarausta tai voit varata ajan korjaukseen helposti verkossa.

Vakuutus kattaa tuulilasin vauriot

Jos autossasi on lasivakuutus, on tuulilasin korjaus sinulle maksuton. Haluamme tehdä prosessista sinulle mahdollisimman helpon ja sujuvan, joten Autoklinikalla huolehdimme kaikista laskutusasioista suoraan vakuutusyhtiösi kanssa. Kun asioit kanssamme, myöskään erillistä vahinkoilmoitusta tarvitse tehdä.

Lisätietoa tuulilasin korjauksesta voit lukea täältä.

Tuulilasin vaihto – kun korjaus ei ole mahdollinen

Joskus tuulilasiin tullut vaurio on niin suuri, ettei korjaus ole mahdollista. Tällaisissa tapauksissa tuulilasi on vaihdettava uuteen. Tuulilasin vaihto on turvallisuussyistä tärkeää, sillä se tukee auton rakenteellista kestävyyttä. Autoklinikalla suoritamme tuulilasin vaihdon nopeasti ja ammattitaitoisesti, käyttäen laadukkaita Pilkington tuulilaseja. Lue lisää tuulilasin vaihdosta täältä.

Voit varata ajan tuulilasin vaihtoon suoraan verkkosivuiltamme. Jos autossasi on lasivakuutus, maksat vaihdosta vain mahdollisen omavastuun. Mikäli olet epävarma tuulilasin vauriosta, voit aina tulla näyttämään vauriota lähimmälle korjaamollamme veloituksetta.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi