Tuulilasi kuntoon – milloin on korjausajan paikka?

Tuulilasi on yksi auton tärkeimmistä turvallisuuselementeistä, ja sen kunto vaikuttaa suoraan näkyvyyteen ja sitä kautta liikenneturvallisuuteen. Pienetkin säröt ja naarmut voivat heikentää näkyvyyttä. Lisäksi, tuulilasin eheys on tärkeää auton rakenteellisen kestävyyden kannalta. Siksi onkin tärkeää tarkkailla tuulilasin kuntoa säännöllisesti ja korjauttaa tuulilasi pikimmiten, kun vahinko tapahtuu.

Autoklinikalla suosittelemme tuulilasin korjausta heti, kun huomaat vaurion. Pienetkin vauriot voivat nopeasti laajeta ja johtaa koko tuulilasin halkeamiseen. Jos tuulilasi pääsee halkeamaan, tulee se vaihtaa uuteen. Pienet, kolikon kokoisen alan alle mahtuvat kiveniskemät ovat usein kuitenkin vielä korjattavissa. Korjaus on nopeaa ja edullista, kun se tehdään ajoissa. Lisätietoja tuulilasi vaurioiden hoitamisesta löydät täältä.

Ympäristöystävällinen ja vastuullinen tuulilasin korjaus

Autoklinikalla ympäristön huomioiminen on osa jokaista korjausprosessia. Pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme ja siksi suosittelemme korjaamista aina, kun se on mahdollista. Tuulilasin korjaaminen on paitsi taloudellisesti järkevää, myös ympäristön kannalta kestävä valinta. Vältämme tarpeetonta jätteen syntymistä ja kierrätämme vanhat osat huolellisesti.

Autoklinikalla tarjoamme korkealaatuista palvelua kestävää kehitystä tukien. Tutustu vastuulliseen korjausprosessiimme ja varaa aika tuulilasin korjaukseen verkkosivuillamme.

Turvallisuus ja kuljettajan tukijärjestelmät

Nykyautojen monipuoliset kuljettajan tukijärjestelmät, kuten adaptiivinen vakionopeudensäädin (ACC), kaista-avustin (LKA) ja automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (AEB), vaativat toimiakseen kunnolla kalibroitua tuulilasia. Vaurioitunut tuulilasi voi häiritä näiden järjestelmien toimintaa ja siten heikentää ajoturvallisuutta. Autoklinikalla varmistamme, että tuulilasin korjauksen yhteydessä kaikki tukijärjestelmät kalibroidaan autovalmistajan ohjeiden mukaisesti.

Tuulilasin vaihdon yhteydessä on myös hyvä huolehtia pyyhkijänsulkien kunnosta. Vanhat sulat voivat naarmuttaa uutta tuulilasia ja pitkällä tähtäimellä heikentää näkyvyyttä. Vaihdamme pyydettäessä uudet pyyhkijänsulat, kun tuot autosi lasin vaihtoon.

Ennaltaehkäisy on avainasemassa

Paras tapa välttää tuulilasin suuremmat korjaukset on ennaltaehkäisy. Jos lasiin tulee pienikin vaurio, tuo autosi korjaukseen pikimmiten. Pienet korjaukset ovat nopeita ja edullisia, ja ne pidentävät tuulilasin käyttöikää huomattavasti. Tuulilasin korjaukseen voit tulla ilman ajanvarausta tai varata ajan täältä.

Autoklinikalla autamme sinua monipuolisesti tuulilasivaurioiden hoitamisessa. Ota yhteyttä tai pistäydy millä tahansa korjaamollamme.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi