Teslan korjauskustannukset

Teslan vauriokorjauksen hinta vaihtelee monista tekijöistä riippuen, kuten vaurion laajuudesta ja tarvittavista varaosista. Kun autolle sattuu vaurio, on tärkeää valita korjaamo, joka tuntee Teslan korjauksiin liittyvät erityispiirteet. Autoklinikalla on asiantuntemusta ja kokemusta Teslojen korjaamisesta, ja käytämme ainoastaan valmistajan hyväksymiä varaosia ja korjausmenetelmiä. Lue lisää Teslojen korjauksista täältä.

Autoklinikan korjauspalvelut

Autoklinikalla tarjoamme kattavat korjauspalvelut kaikenlaisille vaurioille, olipa kyseessä pieni lommo tai suurempi kolarivaurio. Lisäksi, meidän lähestymistapamme on aina asiakaslähtöinen, mikä tarkoittaa, että pidämme sinut ajan tasalla korjausprosessin eri vaiheista. Palveluistamme löydät lisätietoa verkkosivuiltamme.

Vaurion laajuus ja korjauskustannukset

Vaurion laajuus on yksi suurimmista tekijöistä, jotka vaikuttavat korinkorjauksen hintaan. Pienet naarmut ja lommot ovat yleensä edullisempia korjata, kun taas laajemmat vauriot, kuten rungon vääntyminen, voivat nostaa hintaa merkittävästi. Autoklinikalla jokainen korjaus alkaa vahinkotarkastuksella, jonka jälkeen saat kattavan kustannusarvion ennen työn aloittamista. Mikäli sinulta löytyy vakuutus, lähetämme kustannusarvion vakuutusyhtiöllesi korjausluvan saamiseksi.

Valitse Autoklinikka Teslan vauriokorjaukseen

Valitsemalla Autoklinikan, voit luottaa siihen, että saat laadukasta palvelua ja Teslasi korjaus hoituu ammattitaidolla. Nimetyillä Teslakorjaamoillamme henkilökunta on koulutettu ja sertifioitu käsittelemään pääasiassa Tesloja, ja käytämme aina valmistajan suosittelemia varaosia ja korjausmenetelmiä. Tämä takaa, että autosi palautetaan alkuperäiseen kuntoonsa ja säilyttää takuunsa.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi