Yleiset syyt tuulilasin vaurioitumiseen

Tuulilasin vaurioitumisen syynä ovat yleensä pienet kiveniskut tai renkaista irronneet nastat. Vauriot ovat usein aluksi pieniä, kolikon kokoisen alan alle mahtuvia, mutta voivat nopeastikin levitä tuulilasin vaihtoa vaativiksi vaurioiksi.

Kun tuulilasiisi tulee vaurio, on tärkeää toimia ripeästi. Suojaa kiveniskemä lialtaja kosteudelta esimerkiksi tuulilasiteipillä, jotta korjaus jäljestä saadaan mahdollisimman siisti. Autoklinikalla tuulilasin korjaus onnistuu 30 minuutissa ja ajanvaraus palveluumme käy kätevästi täältä. Mikäli vakuutuksesi kuuluu lasivakuutus, ei korjaus maksa sinulle mitään.

Tuulilasin korjauksen tärkeys

Tuulilasin korjaaminen on tärkeää useista syistä. Se voi estää vaurion laajenemisen ja vältyt tuulilasin vaihdolta. Lisäksi vaurioitunut tuulilasi voi heikentää ajonäkyvyyttä ja vaikuttaa auton rakenteelliseen kestävyyteen. Lisää tietoa tuulilasin korjauksesta löydät täältä.

Ennaltaehkäise tuulilasin vauriot

Tuulilasin halkeamien ennaltaehkäisy on paras keino välttää vauriot. Pidä riittävä etäisyys edellä ajavaan ajoneuvoon, jotta kivet ja muut esineet eivät osu tuulilasiisi. Tarkasta säännöllisesti tuulilasin kunto ja pidä lasi puhtaana, jotta mahdolliset vauriot on helpompi huomata ajoissa. Jos vaurio kuitenkin sattuu, Autoklinikka on valmis auttamaan sinua kaikissa tuulilasin korjaustarpeissa.

Vakuutus ja tuulilasin korjaus

Jos autossasi ei ole lasivakuutusta, voit kysyä meiltä hinta-arviota kiveniskemän korjaukselle täältä. Lasivakuutuksen käyttäjänä tuulilasin korjaus on sinulle maksuton, Mahdollisessa tuulilasin vaihdossa maksat vaihdosta vain omavastuun.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi