Vakuutuksen kautta suoritettava lommon korjaus

Kun vahinko sattuu ja auton peltiin tulee lommo, moni autoilija miettii, miten vahinko saadaan korjattua mahdollisimman vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Vakuutusyhtiön kautta korjauksen järjestäminen on yksi vaihtoehto.

Autoklinikalla asioidessasi voit olla varma, että autosi takuu säilyy korjauksen jälkeen. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo, ja työskentelemme aina autonvalmistajien ohjeiden mukaisesti. Lisätietoja aiheesta löydät täältä.

Kolarikorjaus kaikille automerkeille

Ei ole väliä, minkä merkkistä autoa ajat tai minkä vakuutusyhtiön asiakas olet – palvelumme kattaa kaikki automerkit. Ympäristöasioissa haluamme olla alamme suunnannäyttäjiä, ja pyrimme korjaamaan kaiken, mikä on korjattavissa, sekä kierrättämään toiminnastamme syntyvät jätteet huolellisesti.

Vahinkotarkastus ja korjausprosessi

Kun autosi kaipaa kolarikorjausta, aloitamme prosessin vahinkotarkastuksella. Tarkastuksessa selvitämme, mitä autossasi tulee korjata, kuinka kauan työ kestää ja mitä se tulee maksamaan. Lisäksi toimitamme tarkastustiedot suoraan vakuutusyhtiöllesi. Vahinkotarkastus on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Vahinkotarkastuksen voit suorittaa helposti lähettämällä kuvat autosi vauriosta tai ottamalla yhteyttä videoyhteyden välityksellä. Voit myös tulla paikan päälle korjaamollemme ilman ajanvarausta tai varata ajan ennakkoon verkossa täältä.

Vastuullinen valinta ympäristön kannalta

Pyrimme aktiivisesti minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme ja tavoitteenamme on mahdollisimman ympäristöystävällinen korjausprosessi. Tämä tarkoittaa, että emme vaihda tarpeettomia osia, emme tee turhaa työtä ja korjaamme kaiken, mikä on korjattavissa.

Kierrätämme myös kaikki vanhat osat tarkasti ja huolellisesti. Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme, joihin kiinnitämme erityistä huomiota: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö.

PDR-tekniikka lommon oikaisussa

PDR-tekniikka, eli Paintless Dent Repair, on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen tapa korjata pienet lommot ilman maalaustöitä. PDR-tekniikalla korjaus on mahdollista suorittaa nopeasti, ja se säästää sekä aikaa että rahaa verrattuna perinteisiin korjausmenetelmiin.

Autoklinikalla PDR-tekniikkaa käyttävät ammattilaisemme ovat alansa ehdottomia ammattilaisia. Voit tuoda autosi lähimmälle Autoklinikalle, niin arvioimme, onko kolhu PDR-tekniikalla korjattavissa. Lisätietoja PDR-tekniikasta ja sen eduista löydät täältä.

Jos autossasi on pieni kolhu tai lommo, älä epäröi ottaa yhteyttä. Kokeneet kolhumestarimme ovat valmiina palvelemaan sinua ja arvioimaan, voidaanko autosi vaurio korjata PDR-tekniikalla. Ota yhteyttä tai tule käymään, niin hoidamme autosi kuntoon nopeasti ja tehokkaasti.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi