PDR-tekniikan hyödyt

PDR-tekniikka on osa osaamistamme, ja se on erinomainen vaihtoehto, kun kyseessä on lommo, jonka maalipinta ei ole päässyt vaurioitumaan. PDR-tekniikalla korjaamme vauriot nopeasti ja tehokkaasti, ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama korjaamokumppani. PDR-tekniikalla lommon oikaisu hoituu alle parissa tunnissa ja lisäksi PDR-tekniikka on ympäristöystävällinen valinta, sillä sen hiilijalanjälki on lähes nolla. Tämä menetelmä säästää aikaa, rahaa ja ympäristöä. Lisätietoa PDR-menetelmästä löydät täältä.

Kun vahinko tapahtuu, on tärkeää löytää kustannustehokas ja nopea korjausmenetelmä. PDR-tekniikka, eli Paintless Dent Repair, tarjoaa juuri tämän. PDR-tekniikalla korjattu lommon hinta on alkaen 199 euroa, ja arviointi korjattavuudesta on aina veloitukseton.

PDR-tekniikan soveltuvuus

PDR-tekniikalla voidaan oikaista pienet kolhut, joiden maalipinta on ehjä ja jotka sijaitsevat sellaisessa kohdassa, että niitä voidaan käsitellä korjaukseen tarvittavilla erikoistyökaluilla. Useimmiten PDR-tekniikalla korjattavat vauriot ovat esimerkiksi pieniä parkkipaikkakolhuja tai kevyitä iskemiä auton pinnassa.

Lisätietoa PDR-tekniikasta saat ottamalla yhteyttä asiantuntijoihimme. Voit myös tuoda autosi vaurion näytille lähimmälle Autoklinikalle, niin arvioimme onko kolhu PDR-tekniikalla korjattavissa.

Korjausprosessi ja ympäristövastuu

Pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme. Tämä tarkoittaa, että tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan, mikä korjattavissa on. Lisäksi kierrätämme kaikki vanhat osat tarkasti ja huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Näihin kiinnitämme erityistä huomiota ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

Asiantuntijamme palveluksessasi

Kokeneet kolhumestarimme vierailevat säännöllisesti PK-seudun, Pirkanmaan ja Turun Autoklinikoilla tekemässä PDR-korjauksia. He ovat alan ehdottomia taitajia ja palvelevat tarvittaessa palvella myös muualla Suomessa. PDR-tekniikka vaatii erityistä taitoa ja kokemusta, jota Autoklinikan asiantuntijoilta löytyy. Heidän ammattitaidollaan autosi saadaan alkuperäiseen kuntoonsa nopeasti ja tehokkaasti.

Autoklinikan vastuullinen palvelu

Teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen minimoimiseksi ja pyrimme mahdollisimman ympäristöystävälliseen korjausprosessiin. Tämä tarkoittaa, että korjaamme kaiken, mikä korjattavissa on, ja lajittelemme sekä kierrätämme kaikki vanhat osat huolellisesti.

Autoklinikka on vakuutusyhtiöiden vauriokorjaamokumppani, joka palvelee autoilijoita jo lähes 60 pisteen voimin. Korjaamme yli 90 000 vaurioitunutta autoa vuodessa, ja asiakastyytyväisyytemme on alan huipputasoa. NPS-luku, joka mittaa asiakkaiden halukkuutta suositella palveluamme, on poikkeuksellisen korkea.

Auton korjaus ja takuu

Autosi takuu säilyy aina, kun valitset Autoklinikan. Työskentelemme tarkasti valmistajien merkki- ja mallikohtaisia ohjeita noudattaen. Voit luottaa siihen, että autosi on meidän käsissämme hyvässä huolenpidossa ja että korjaus tehdään vastuullisesti ja ammattitaidolla.

Asiakaspalautteen merkitys

Meillä on tutkitusti tyytyväiset asiakkaat, ja asiakaspalautteen keskiarvo on 9,41 asteikolla 0-10. Yli yhdeksän kymmenestä suosittelee meitä, mikä kertoo palvelumme laadusta ja tasosta.

Asiakaspalaute on meille tärkeää, sillä se auttaa meitä kehittämään palveluitamme entistä paremmiksi. Kokemuksia meistä löydät täältä.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi