Sähkö- ja hybridiautojen korjaus – mitä ottaa huomioon?

Kun sähköautosi kaipaa korjausta, on tärkeää valita palveluntarjoaja, joka ymmärtää ajoneuvosi erot verrattuna polttomoottorilla varustettuun ajoneuvoon. Sähkö- ja hybridiautojen korjaus vaatii erikoisosaamista ja korjaamon oikeanlaista teknistä varustelua. Autoklinikalla olemme panostaneet näihin vaatimuksiin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Etsiessäsi sopivaa korjaamoa, varmista, että heillä on kokemusta juuri sähköautojen parissa työskentelystä.

Ympäristövastuullisuus on myös tärkeä tekijä korjaamoa valittaessa. Autoklinikalla teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen minimoimiseksi ja pyrimme vihreään korjausprosessiin. Tämä tarkoittaa, että emme vaihda tarpeettomia osia ja korjaamme kaiken, mikä on korjattavissa. Lisäksi kierrätämme vanhat osat tarkasti ja huolellisesti. Lisää tietoa palveluistamme löydät täältä.

Valitse korjaamo, joka tuntee sähköautosi tarpeet

Eri valmistajien sähköautoissa on omat erityispiirteensä, ja Autoklinikalla olemme varmistaneet, että henkilökuntamme on koulutettu ja osaaminen päivitetty vastaamaan kaikkien ajoneuvojen vaatimuksia. Tämä takaa sen, että saat autollesi parasta mahdollista huolenpitoa ja korjausta.

Autoklinikalla on laajaa osaamista eri sähkö- ja hybridiautomerkkien korjaamisesta. Osaamisemme varmistaa, että autosi pysyy valmistajan määrittämässä kunnossa ja säilyttää takuun.

Ympäristövastuullisuus korjausprosessissa

Ympäristövastuullisuus on nykypäivänä yhä tärkeämpi tekijä kaikessa liiketoiminnassa, myös autojen korjauspalveluissa. Siksi noudatamme toiminnassamme aina Autoklinikalla neljää kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta: varaosien käyttö mahdollisuuksien mukaan, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien turvallinen käyttö.

Autoklinikalla lähestymistapamme on läpinäkyvä ja vastuullinen. Käytämme ainoastaan tarpeellisia varaosia, vältämme turhaa energiankulutusta ja käsittelemme jätteet asianmukaisesti. Tämä ei ainoastaan suojaa ympäristöä, vaan myös varmistaa, että autosi korjaus edistää kestävää kehitystä. Lisää tietoa Autoklinikan vastuullisuudesta löytyy täältä.

Laadukas asiakaspalvelu ja takuu

Tarjoamme aina kattavan takuun kaikille suorittamillemme korjauksille, jotta voit olla varma työmme laadusta.

Autoklinikalla vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi koskien toimintatapojamme. Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua ja varmistamaan, että kokemuksesi  kanssamme on mahdollisimman sujuva ja miellyttävä.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi