Auton kolhujen korjausprosessi

Kun autoon tulee kolhu, moni autoilija miettii ensimmäisenä, kuinka kauan korjaus vie aikaa. Pyrimme Autoklinikalla aina tarjoamaan nopeaa ja tehokasta palvelua palveluidemme sujuvoittamiseksi. Korjausaika riippuu monista tekijöistä, kuten vaurion laajuudesta ja korjausmenetelmistä.

Korjausprosessi alkaa aina vahinkotarkastuksella. Autoklinikalla on kokeneita asiantuntijoita, jotka tarkastavat autosi ja määrittävät parhaan mahdollisen korjaustavan. Vaurion laajuudesta riippuen voidaan vaurio korjata perinteisillä tavoilla tai hyödyntäen PDR-tekniikkaa (Paintless Dent Repair), joka on nopeampi ja edullisempi tapa korjata pienet lommot ilman maalaustöitä.

PDR-tekniikan hyödyt

PDR-tekniikka on erinomainen vaihtoehto pienille kolhuille, joiden maalipinta on ehjä. Tämä menetelmä säästää aikaa, rahaa ja on ympäristöystävällinen, sillä se ei vaadi uudelleenmaalausta. Autoklinikalla PDR-korjaukset voidaan suorittaa parhaimmillaan alle tunnissa eli saat autosi takaisin käyttöön nopeasti.

Kokeneet kolhumestarimme ovat PDR-tekniikan ammattilaisia ja autosi on näin luotettavissa käsissä. Voit tuoda autosi näytille lähimmälle Autoklinikalle, jossa arvioimme, onko kolhu PDR-tekniikalla korjattavissa. Lisätietoja PDR-tekniikasta löydät täältä.

Kestävän kehityksen huomioiminen korjauksissa

Autoklinikka on sitoutunut vastuulliseen toimintaan ja pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme. Emme esimerkiksi vaihda tarpeettomia osia, emme tee turhaa työtä ja korjaamme kaiken, mikä on korjattavissa. Lisäksi kierrätämme vanhat osat huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Näihin osa-alueisiin kiinnitämme erityistä huomiota, jotta voimme tarjota mahdollisimman ympäristöystävällisen korjausprosessin. Lisätietoja vastuullisista korjauspalveluistamme löydät täältä.

Kolarikorjauksen kesto

Kolarista aiheutuneiden vaurioiden korjaaminen voi olla monimutkaisempi prosessi kuin pienempien kolhujen oikaisu. Tällöin korjausaika voi vaihdella muutamasta päivästä useisiin viikkoihin. Autoklinikalla pyrimme aina arvioimaan korjausajan mahdollisimman tarkasti ja pitämään sinut ajan tasalla korjausprosessin etenemisestä.

Kolarikorjauksessa otamme huomioon monia tekijöitä, kuten vaurioiden laajuuden, tarvittavien varaosien saatavuuden ja mahdolliset lisätyöt. Käytämme aina laadukkaita varaosia ja varmistamme, että auto palautuu sinulle uuden veroisena.

Yhteenveto

Auton vaurioiden korjausaika vaihtelee tapauskohtaisesti. Pienet kolhut voidaan korjata nopeasti PDR-tekniikalla, kun taas suuremmat kolarivauriot vaativat enemmän aikaa. Autoklinikalla olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukasta ja ympäristöystävällistä palvelua, ja pyrimme aina tekemään korjausprosessista asiakkaalle mahdollisimman sujuvan.

Kun autosi tarvitsee korjausta, ota yhteyttä Autoklinikkaan, voit luottaa siihen, että autosi on hyvissä käsissä.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi