Asiakastyytyväisyys ja korjaustyön merkitys

Korjaustyön laadulla on suora yhteys asiakastyytyväisyyteen. Kun vahinko sattuu, asiakkaan ensisijainen toive on, että korjaus suoritetaan nopeasti, tehokkaasti ja ennen kaikkea laadukkaasti. Autoklinikalla pyrimme aina varmistamaan, että asiakkaamme voivat luottaa saavansa parasta mahdollista palvelua.

Korjausprosessin aikana keskitymme yksityiskohtiin, jotta autosi takuu säilyy ja voit jatkaa matkaasi huolettomasti. Korjaustyön laadun takaamiseksi noudatamme tarkasti autonvalmistajien ohjeita ja käytämme ainoastaan laadukkaita varaosia.

Ympäristövastuullisuus korjaustyössä

Ympäristövastuullisuus on osa jokapäiväistä toimintaamme. Pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme ja suosimme ympäristöystävällistä korjausprosessia. Tämä tarkoittaa, että emme vaihda tarpeettomia osia, emme tee turhaa työtä ja korjaamme kaiken, mikä on korjattavissa.

Kierrätämme ja lajittelemme myös vanhat osat huolellisesti. Autoklinikka on tunnistanut neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta, joihin kiinnitämme alallamme erityistä huomiota: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö.

Tuulilasin korjaus ja vaihto

Jos tuulilasissasi on pieni särö, joka mahtuu kolikon kokoisen alan alle, korjaamme sen nopeasti ja tehokkaasti. Mikäli vaurio on suurempi esimerkiksi halkeama, suoritamme tuulilasin vaihdon päivän aikana. Autoklinikan kanssa tuulilasin vaihto sekä korjaus on vaivatonta. Jos sinulla on lasivakuutus, maksat tuulilasin vaihdosta vain mahdollisen omavastuun verran ja tuulilasin korjaus on sinulle maksuton. Mikäli haluat tiedustella hintaa tuulilasipalveluille, jätä tarjouspyyntö täältä.

PDR-tekniikka: Nopea ja ympäristöystävällinen vaihtoehto

PDR-tekniikka, eli lommon oikaisu maalaamatta, on yksi erikoisosaamisemme alueista. Tämä menetelmä on nopea, kustannustehokas ja ympäristöystävällinen tapa korjata pienet kolhut ja lommot ilman maalaustarvetta. PDR-tekniikalla korjaus voidaan suorittaa jopa muutamassa tunnissa, ja se on perinteistä korjausmenetelmää edullisempi.

Kokeneet asiantuntijamme ovat alansa taitajia ja valmiita palvelemaan sinua useilla toimipisteillämme ympäri Suomea. PDR-tekniikan avulla voimme tarjota asiakkaillemme nopean ja laadukkaan korjausratkaisun, joka on samalla ympäristöystävällinen. Lue lisää PDR-tekniikasta täältä.

Laadun ja asiakaspalvelun sertifiointi

Laadun ja asiakaspalvelun merkitys on meille erityisen tärkeää. Olemme saaneet sertifikaatteja toimintamme vastuullisuudesta ja laadukkuudesta kansainvälisten ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 standardien mukaisesti. Nämä sertifikaatit ovat osoitus Autoklinikan sitoumuksesta laadun ja asiakaspalvelun jatkuvaan parantamiseen sekä ympäristöasioiden huomioimiseen kaikessa toiminnassamme.

Sertifikaatit kertovat myös asiakkaillemme, että he voivat luottaa palvelumme laatuun ja vastuullisuuteen. Autoklinikka on ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaille palveluita, jotka täyttävät korkeimmatkin vaatimukset.

Asiakaspalautteet ja NPS-luku

Asiakaspalautteet ovat Autoklinikalle tärkeä mittari palvelun laadun arvioinnissa. Asiakastyytyväisyytemme onkin alan huipputasoa, mikä näkyy asiakkailtamme saamista arvioista. Vuonna 2023 asiakastyytyväisyytemme keskiarvo oli 9,41 asteikolla 0-10, ja NPS-luku oli 87,64, mikä kertoo asiakkaidemme halukkuudesta suositella palveluitamme muille.

Nämä luvut ovat Autoklinikalle kunnia-asia, ja ne motivoivat meitä jatkuvasti parantamaan palveluitamme ja ylittämään asiakkaidemme odotukset. Asiakaspalautteiden avulla voimme myös kehittää toimintaamme entistä vastuullisemmaksi ja asiakaslähtöisemmäksi.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi