Kolarikorjaukset Lahden alueella

Olipa kyseessä pieni kolhu tai suurempi kolarivaurio, ammattitaitoinen tiimimme Lahden Autoklinikalla on valmiina auttamaan sinua nopeasti ja asiantuntevasti. Käytämme kolarikorjauksissa ajanmukaisia menetelmiä ja laitteita, jotka takaavat ajoneuvon turvallisen paluun tieliikenteeseen. Noudatamme tarkasti valmistajien ohjeistuksia ja käytämme ainoastaan laadukkaita varaosia ja materiaaleja, joilla varmistamme ajoneuvon takuun säilymisen. Lahden Autoklinikan yhteystiedot löydät täältä.

Asiakaspalautteen merkitys kolarikorjauksessa

Asiakastyytyväisyys on korjaustoimintamme ytimessä. Asiakaspalautteemme keskiarvo heijastaa sitä, kuinka hyvin palvelumme ja kolarikorjaustyömme täyttävät asiakkaiden odotukset. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme haluavat suositella palveluitamme eteenpäin, ja siksi kiinnitämme erityistä huomiota kolarikorjausprosessin jokaiseen yksityiskohtaan.

Ympäristövastuu kolarikorjauksessa

Ympäristövastuu on olennainen osa kolarikorjaustoimintaamme, ja pyrimme aktiivisesti vähentämään toimintamme ympäristövaikutuksia. Korjausprosessimme on suunniteltu ympäristöä säästäväksi. Emme vaihda osia tarpeettomasti ja pyrimme korjaamaan kolarivauriot mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi kierrätämme käytetyt osat ja pyrimme minimoimaan jätteen määrän. Kestävän kehityksen periaatteet, kuten varaosien uudelleenkäyttö, energiankulutuksen hallinta, jätteiden asianmukainen käsittely ja kemikaalien harkittu käyttö, ovat keskeisiä toimintamme kannalta. Lisätietoa vastuullisuudestamme löydät täältä.

Kolarikorjaukset ja PDR-tekniikka

PDR-tekniikka, eli Paintless Dent Repair säästää maalipintaa ja mahdollistaa pienten lommojen korjauksen nopeasti ja kustannustehokkaasti.

PDR on menetelmä, joka soveltuu erityisesti pieniin kolarivaurioihin, joissa maalipinta on säilynyt ehjänä. Asiantuntijamme arvioivat vaurion ja suorittavat korjauksen ammattitaidolla ja huolellisuudella. Lue lisää PDR-menetelmästä täältä.

Auton takuun säilyminen kolarikorjauksen jälkeen

Valitessasi Autoklinikan, voit olla varma, että ajoneuvosi takuu säilyy. Noudatamme valmistajien ohjeita, ja korjaustyö tehdään asianmukaisesti. Autoklinikalla pyrimme myös olemaan edelläkävijöitä ympäristöasioissa. Voit seurata ajoneuvosi kolarikorjaustyön etenemistä reaaliajassa, ja tarjoamme sijaisautoja korjauksen ajaksi. Ota yhteyttä!


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi