Palvelut sähköautoille

Autoklinikalla on tarvittava asiantuntemus ja työvälineet sähköajoneuvojen vaativiinkin pelti- ja tuulilasivaurioiden korjauksiin. Korjaamme sähköautojen pelti- ja lasivauriot aina valmistajan standardien mukaisesti

Vastuullisuus on toimintamme ytimessä, ja siksi kiinnitämme erityistä huomiota ympäristövaikutusten minimoimiseen. Emme vaihda tarpeettomia osia ja pyrimme korjaamaan kaiken, mikä on korjattavissa, samalla huolellisesti kierrättäen vanhat osat.

Ympäristöystävällinen korjausprosessi

Ympäristön huomioiminen on Autoklinikalla tärkeä osa jokaista korjausprosessia. Kestävän kehityksen periaatteet ohjaavat toimintaamme jokaisessa vaiheessa, aina varaosien käytöstä energian kulutukseen ja jätteiden käsittelyyn.

Käytämme ainoastaan tarpeellisia varaosia ja pyrimme korjaamaan vaurioituneet osat aina kun se on mahdollista. Energiankulutuksessa ja kemikaalien käytössä noudatamme tiukkoja standardeja. Ympäristöasioiden huomioimisella on tärkeä tehtävä tarjotessamme asiakkaille korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä palveluita, samalla edistäen kestävää kehitystä.

Laadukas asiakaspalvelu

Asiakastyytyväisyys on meille Autoklinikalla ensiarvoisen tärkeää. Olemme ylpeitä korkeista asiakasarvioistamme ja NPS-luvustamme, jotka kertovat palvelumme laadusta ja asiakkaidemme halukkuudesta suositella meitä muille.

Kansainväliset laatu- ja ympäristöstandardit

Laadun ja ympäristön huomioiminen on meille Autoklinikalla itsestäänselvyys. Olemme ensimmäinen valtakunnallinen vauriokorjaamoketju Suomessa, jolle on myönnetty ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatti. Nämä sertifikaatit kertovat korkeasta laadusta ja ympäristöasioiden jatkuvasta parantamisesta.

Valitsemalla meidät, valitset korjaamon, joka ei ainoastaan korjaa autoasi ammattitaidolla, vaan myös kantaa vastuun ympäristöstä. Pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintatapojamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistäkin parempaa palvelua, samalla vähentäen toimintamme ympäristövaikutuksia.

Valitse Autoklinikka – turvallinen ja vastuullinen kumppani

Autoklinikalla on laaja kokemus sähkö- ja hybridiautojen korjauksista, ja toimintatapamme ytimessä on luoda asiakkaalle mahdollisimman sujuva palvelupolku – olipa kyseessä sitten pieni lommo tai suurempi vaurio.

Olemme täällä sinua varten, tarjoten luotettavaa ja ympäristötietoista palvelua, joka vastaa nykypäivän sähköautoilijoiden tarpeisiin. Lue lisää sähköautojen korjauksesta täältä.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi