Vahinkotarkastus – Ensimmäinen askel korjausprosessissa

Vahingon sattuessa, on tärkeää toimia nopeasti. Vahinkotarkastus on ensimmäinen askel korjausprosessissa. Autoklinikalla on käytössä nykyaikaiset menetelmät vahinkojen arviointiin. Korjauksen laadun takaamiseksi määrittämme tarkasti, mitä toimenpiteitä autosi vaatii.

Autoklinikalla on mahdollista sekä perinteinen tarkastus korjaamolla että modernit digitaaliset ratkaisut, kuten vahinkotarkastus valokuvilla ja etätarkastus videopuhelun avulla. Nämä menetelmät säästävät asiakkaan aikaa ja tekevät vahinkotarkastuksesta vaivatonta. Lue lisää tarkastuspalveluistamme täältä.

Palvelemme aina asiakkaan tarpeet edellä

Meillä on tarjolla useita palveluvaihtoehtoja vahinkotarkastukseen. Voit varata ajan korjaamolle, jossa tarkastus vie vain noin vartin, tai hyödyntää etätarkastusta, jossa Autoklinikka arvioi autosi vahingon laajuuden videopuhelun välityksellä. Jos maksat korjaustyön itse, laskemme sinulle kustannusarvion korjaustyöstä.

Autoklinikan palvelut ovat suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin, ja pyrimme aina tarjoamaan joustavia ratkaisuja. Oli kyseessä sitten pieni lommo tai suurempi vaurio, Autoklinikalta löytyy sopiva palvelu jokaiseen tilanteeseen.

Turvallisuus ja laatu etusijalla

Korjaustyön laadusta Autoklinikka ei tingi. Työskentelemme aina autonvalmistajien merkki- ja mallikohtaisia ohjeita noudattaen, jotta autosi takuu säilyy. Laadukas työ ja asiakastyytyväisyys ovat Autoklinikalle merkittäviä asioita, joka näkyy myös korkeassa NPS-luvussamme.

Autoklinikan toiminnassa on näkyvillä kansainväliset laatu- ja ympäristöstandardit, jotka takaavat korkeatasoisen palvelun ja vastuullisen toiminnan. ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 sertifikaatit ovat osoitus sitoutumisestamme laadun ja ympäristön huomioimiseen kaikessa toiminnassa.

Vastuullinen ja ympäristöystävällinen toimintatapa

Autoklinikka pyrkii minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassa. Tämä tarkoittaa, että korjaamme kaiken mikä on korjattavissa, emmekä vaihda osia turhaan. Autoklinikka kierrättää ja lajittelee vanhat osat huolellisesti, kiinnittäen erityisesti huomiota neljään kestävän kehityksen osa-alueeseen: varaosien käyttöön, energian kulutukseen, jätteiden käsittelyyn ja kemikaalien käyttöön.

Valitsemalla Autoklinikan, valitset vastuullisen kumppanin, joka ei ainoastaan korjaa autosi vaurioita, vaan tekee sen ympäristöä kunnioittaen.

Monipuoliset korjauspalvelut

Autoklinikalta löytyy asiantuntemusta niin pelti-, kolari- kuin tuulilasivaurioiden korjaukseen. Automaalaukset Autoklinikka suorittaa omissa automaalaamoissa. Pienet kolhut voimme korjata myös maalaamatta, PDR-tekniikalla.

Autoklinikalla hoituu ammattitaitoisesti polttomoottoriautojen, sähköautojen kuin hybridienkin vauriokorjaukset. Autoklinikka on myös Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju Suomessa.

Asiakaskokemus ja palvelun nopeus

Autoklinikan asiakastyytyväisyys on alan huipputasoa. Asiakkaamme arvostavat erityisesti palveluidemme nopeutta ja työn laatua. Autoklinikalle on tärkeää, että vahingon sattuessa asiakkaamme saavat nopeaa ja vaivatonta palvelua, jotta ikävä kokemus unohtuu mahdollisimman pian.

Valtakunnallinen palveluverkosto

Autoklinikka toimii ympäri Suomea. Riippumatta siitä, missä yhtiössä vakuutuksesi on tai missä päin maata asut, Autoklinikan palvelut ovat saatavillasi. Autoklinikan kanssa asioidessa saat varmasti laadukasta palvelua siellä missä olet. Laaja verkostomme takaa, että pääset nopeasti ja helposti korjauspalveluidemme piiriin. Autoklinikka on aina lähellä, kun tarvitset meitä. Ota yhteyttä!

Yhteenveto

Kun autoosi tulee vaurio ja tarvitsisi ammattilaisen suorittamaa vahinkotarkastusta, ole Autoklinikalle yhteydessä. Autoklinikalla voit luottaa siihen, että autosi korjataan oikein ja vastuullisesti. Ota yhteyttä ja varaa aika vahinkotarkastukseen, niin hoidamme autosi kuntoon nopeasti ja vaivattomasti.

Verkkosivuiltamme löydät lisätietoja palveluista ja voit varata ajan vahinkotarkastukseen. Me huolehdimme lopusta.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi