Milloin tuulilasi tulee vaihtaa?

Tuulilasin kunto on kriittinen tekijä ajoneuvon turvallisuudelle. Jos tuulilasissa on halkeama tai isompi särö, on aika harkita tuulilasin vaihtoa. Erityisesti vauriot, jotka sijaitsevat lähellä tuulilasin reunaa tai kameran alueella, voivat vaatia lasin vaihtamista. Autoklinikan ammattitaitoinen henkilökunta arvioi vaurion laajuuden ja suosittelee sinulle parasta toimintatapaa tuulilasisi vaurion korjaamiseksi.

Käytämme lasivaihdoissa laadukkaita Pilkingtonin tuulilaseja tai auton valmistajan alkuperäisiä laseja, varmistaen näin korjauksen laadun takaamiseksi. Lue lisää tuulilasipalveluistamme täältä.

Tuulilasin vaihdon nopeus ja vaivattomuus

Tuulilasin vaihto suoritetaan yleensä päivässä. Kun tuot autosi aamulla meille aamulla, saat sen iltapäivällä korjattuna takaisin. Ilmoitamme sinulle, kun autosi on valmis tekstiviestillä tai puhelimitse. Mikäli tarvitset sijaisautoa tuulilasin vaihdon ajaksi, järjestämme sen vuokraamokumppaneidemme kautta. Autoklinikan henkilökunnan ammattitaito takaa sen, että työ suoritetaan nopeasti ja laadukkaasti.

Tuulilasin vaihdon kustannukset

Jos autosi vakuutuspakettiin sisältyy lasivakuutus, maksat tuulilasin vaihdosta vain omavastuuosuuden. Omavastuun suuruus vaihtelee vakuutusyhtiöstä riippuen, mutta me huolehdimme lopuista kustannuksista vakuutusyhtiösi kanssa. Mikäli autossasi ei ole täyskaskoa tai erillistä lasivakuutusta, voit tiedustella tuulilasin vaihdon hintaa etukäteen täältä. Uuden tuulilasin hintaan vaikuttavat lasin malli sekä mahdolliset lisäominaisuudet, kuten kameratekniikka, ajotukijärjestelmät ja lasin lämmitys.

Tuulilasin korjaus vai vaihto?

Kun vahinko sattuu, on tärkeää arvioida, voidaanko tuulilasi vielä korjata vai onko se vaihdettava uuteen. Pienet kiveniskemät tuulilasissa voidaan usein korjata, mikä on sekä kustannustehokasta että ympäristöystävällistä. Jotta vaurio voidaan korjata, tulee sen mahtua kokonaisuudessaan kolikon kokoisen alan alle. Korjaaminen vie aikaa noin 30 minuuttia. Korjaus onnistuu ilman ajanvarausta mutta halutessasi voit varata ajan täältä.

Tuulilasin korjaus on tärkeää suorittaa ajoissa, jotta vaurio ei laajene ja aiheuta isompaa, koko lasin vaihtoa vaativaa vauriota. Korjausprosessimme on suunniteltu olemaan mahdollisimman ympäristöystävällinen, ja pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme.

Laatu ja asiakastyytyväisyys

Laadukas työnjälki ja asiakaspalvelu ovat Autoklinikalle merkityksellinen asia. Asiakastyytyväisyytemme on alan huipputasoa, ja NPS-lukumme vuonna 2023 oli 87,64, mikä kertoo asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja valmiudesta suositella palveluitamme muille.

Autoklinikka on myös ensimmäisenä valtakunnallisena autovauriokorjaamoketjuna Suomessa saaneet ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatin, mikä osoittaa sitoutumistamme laadun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen.

Vastuullisuus ja ympäristö

Pyrimme aktiivisesti minimoimaan ympäristöhaitat ja edistämään kestävää kehitystä. Tämä tarkoittaa, että korjaamme kaiken mikä on korjattavissa, emmekä vaihda tarpeettomia osia tai tee turhaa työtä. Kierrätämme ja lajittelemme vanhat osat tarkasti ja huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Näihin kiinnitämme erityistä huomiota ympäristövaikutusten vähentämiseksi.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi