Laatu etusijalla

Kun vahinko sattuu ja autoosi tulee kolhuja, on ensiarvoisen tärkeää, että korjaus tehdään ammattitaidolla ja turvallisuutta vaarantamatta. Valitessasi Espoonlahden Autoklinikan, voit olla varma, että autosi takuu säilyy, sillä se korjataan valmistajan ohjeiden mukaan. Korjauksen laadun takaamiseksi käytämme aina ajoneuvokohtaisia ohjeita ja laadukkaita varaosia.

Espoonlahden toimipisteessämme on myös kattava valikoima palveluita, jotka sisältävät kaiken pelti- ja lasivaurioiden korjauksista. Espoonlahden Autoklinikka on myös Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju, joka takaa osaamisemme myös sähköautojen korjauksissa.

Tuulilasin vaihto ja korjaus Espoonlahdessa

Tuulilasin eheys on tärkeä osa auton turvallisuutta. Jos tuulilasissa on halkeama tai isompi särö, on se syytä vaihtaa uuteen mahdollisimman pian. Espoonlahden Autoklinikalla tuulilasin vaihto hoituu päivässä. Mikäli sinulla on lasivakuutus, maksat vaihdosta vain omavastuun verran. Käytämme korjauksissa laadukkaita Pilkingtonin tai auton valmistajan alkuperäisiä laseja, jotta autosi takuu säilyy.

Kalibroimme myös tuulilasiin sisältyvät ajoa helpottavat tukijärjestelmät, kuten adaptiivisen vakionopeudensäätimen ja kaista-avustimen, jotta ne toimivat moitteettomasti myös lasin vaihdon jälkeen. Lue lisää tuulilasin vaihdosta täältä.

Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys

Autoklinikka pyrkii minimoimaan ympäristöhaitat ja edistämään kestävää kehitystä. Tämä tarkoittaa, että emme vaihda tarpeettomia osia, emme tee turhaa työtä ja korjaamme kaiken, mikä on korjattavissa. Kierrätämme ja lajittelemme vanhat osat huolellisesti. Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta, joihin kiinnitämme erityistä huomiota: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö.

Autoklinikalle on myönnetty ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatti, jotka ovat osoitus sitoutumisestamme laadun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen.

Asiakastyytyväisyys ja NPS-luku

Asiakastyytyväisyys on Autoklinikalle merkityksellinen asia, ja olemme ylpeitä saamistamme arvioista. Vuonna 2023 asiakastyytyväisyytemme keskiarvo oli 9,41 asteikolla 0-10, ja NPS-luku oli 87,64, mikä kertoo asiakkaidemme halukkuudesta suositella palveluitamme muille.

Laadukkaat korjausmenetelmät Espoonlahdessa

Pienet kolhut ja lommot voidaan korjata usein ilman maalausta PDR-tekniikalla. Tämä menetelmä on erityisen kätevä parkkipaikkakolhujen korjaamisessa. PDR-menetelmä on kustannustehokas, sekä vastuullinen tapa hoitaa pienemmät vauriot.

Espoonlahden Autoklinikka on valtuutettu lasikorjaamokumppani kaikille vakuutusyhtiöille. Voit siis luottaa Espoonlahden Autoklinikan osaamiseen, riippumatta siitä, missä yhtiössä vakuutuksesi on.

Helppo ja nopea palvelu

Kun tarvitset autollesi esimerkiksi tuulilasin vaihtoa, haluat varmasti, että se sujuu mahdollisimman vaivattomasti. Voit tuoda autosi Espoonlahden Autoklinikalle aamulla ja saat sen takaisin jo iltapäivällä. Lisäksi, jos sinulla on lasivakuutus, hoidamme kaikki tarvittavat vakuutusyhtiön kanssa käytävät laskutusasiat puolestasi.

Voit varata ajan tuulilasin vaihtoon tai korjaukseen suoraan verkkosivuiltamme.

Autoklinikka Espoonlahti, Espoo
Sillankorva 15
02300 Espoo

espoonlahti@autoklinikka.fi
020 7737 560

Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Espoonlahden Autoklinikasta

Espoonlahden Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Espoonlahden toimipisteemme on osa valtakunnallista palveluverkostoa, joka kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Espoonlahden Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi