Laadukas vauriokorjaus ja asiakaspalvelu

Kun vahinko sattuu, on tärkeää, että korjausprosessi sujuu luotettavasti ja nopeasti. Autoklinikalla on vuosien kokemus erilaisten ajoneuvojen vaurioiden korjaamisesta. Panostamme erityisesti asiakaspalvelun ja korjaustyön laatuun. Asiakkaamme arvostavat nopeaa ja vaivatonta palvelua, joka kattaa kaiken vahinkotarkastuksesta korjaukseen.

Kanssamme asioidessasi voit olla varma, että autosi takuu säilyy ja korjaus suoritetaan valmistajan ohjeiden mukaisesti. Korjaustyön laadun takaamiseksi käytämme aina ajantasaisia menetelmiä ja laadukkaita varaosia.

Asiakaskokemukset puhuvat puolestaan

Asiakastyytyväisyytemme on huipputasoa, ja NPS-luku kertoo asiakkaidemme valmiudesta suositella palveluitamme muille. Asiakaspalautteet ovat meille tärkeitä, ja ne ohjaavat toimintaamme jatkuvasti parempaan suuntaan. Asiakkaidemme kokemukset kertovat Autoklinikan laadusta ja ammattitaidosta.

Autoklinikalla olemme ylpeitä siitä, että asiakkaamme arvostavat palvelumme nopeutta ja vaivattomuutta. Monet Autoklinikan asiakkaat ovat kertoneet kokemuksistaan verkkosivuillamme, ja nämä kertomukset ovat todisteita siitä, että Autoklinikka on onnistunut tavoitteissaan.

Kattava palveluvalikoima

Meiltä löytyy ratkaisu pieniin kuin suuriinkin vaurioihin. Oli kyseessä pelti-, kolari- tai tuulilasivaurio, meillä on tarvittava osaaminen ja välineet korjauksen suorittamiseksi. Lisäksi tarjoamme auton huoltopalveluja tietyissä toimipisteissämme, jotta voit hoitaa kaikki autosi tarpeet saman katon alla. Toimipisteiden palvelutarjontaan voit tutustua täältä.

Ympäristövastuullisuus toiminnassamme

Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä, ja pyrimme minimoimaan toimintamme ympäristövaikutukset. Kierrätämme ja lajittelemme jätteet huolellisesti, ja pyrimme käyttämään varaosia ja materiaaleja vastuullisesti. Tämä ei ainoastaan suojaa ympäristöä, vaan myös varmistaa, että korjausprosessimme on mahdollisimman kustannustehokas.

Autoklinikalla on ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatti, jotka ovat osoitus Autoklinikan sitoumuksesta laadun ja ympäristön huomioimiseen kaikessa toiminnassa.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Henkilökuntamme koostuu alan ammattilaisista, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Heidän asiantuntemuksensa ja kokemus takaa, että jokainen korjaus suoritetaan huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän autonsa on hyvissä käsissä.

Autoklinikka on myös Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju Suomessa, joka osoittaa Autoklinikan korkea tasoisen osaamisen sähköautojen korjauksissa.

Tapahtumat

Järjestämme säännöllisesti tapahtumia, joissa asiakkaamme voivat tutustua toimintaamme. Tapahtumat ovat hyvä tilaisuus tutustua Autoklinikan henkilökuntaan ja palveluihin, sekä saada tietoa siitä, miten Autoklinikka voi auttaa sinua ja autoasi. Pysy ajan tasalla Autoklinkan tapahtumista seuraamalla sosiaalisen median kanaviamme sekä verkkosivuja.

Valitse Autoklinikka vauriokorjaamoksi

Kun valitset Autoklinikan vauriokorjaamoksi, voit olla varma, että saat ensiluokkaista palvelua ja laadukasta korjaustyötä. Autoklinikka on täällä sinua varten, jotta voit jatkaa matkaasi turvallisesti ja huolettomasti. Ota Autoklinikkaan yhteyttä tai tule käymään toimipisteellämme, niin autamme sinua mielellämme.

Autoklinikalla on laaja toimipisteverkosto ja kokenut henkilökunta, jotka ovat valmiina palvelemaan sinua ja auttamaan kaikissa autosi korjaustarpeissa.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi