Auton vauriokorjaus: Laadukasta palvelua ja asiakastyytyväisyyttä

Kun sattuu vahinko, on tärkeää, että auton korjaus suoritetaan ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Meillä on vuosien kokemusta erilaisten vaurioiden korjaamisesta, ja ymmärrämme, miten tärkeää asiakkaalle on saada auto takaisin liikenteeseen nopeasti. Autoklinikka korjaa kaikenlaiset pelti-, kolari- ja tuulilasivauriot, ja on kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani.

Korjaustyön laadun takaamiseksi Autoklinikka käyttää aina autonvalmistajien merkki- ja mallikohtaisia ohjeita. Asiakastyytyväisyytemme on huipputasoa, ja NPS-lukumme kertoo, että asiakkaamme suosittelevat Autoklinikan palveluita muille. Tämä on meille kunnia-asia ja osoitus siitä, että työmme laatu ja asiakaspalvelu ovat oikealla tasolla.

Tuulilasin korjaus ja vaihto: Nopeaa ja vaivatonta

Rikkoutunut tuulilasi on turvallisuusriski, ja se tulee korjata tai vaihtaa mahdollisimman pian. Meillä tuulilasin korjaus sekä vaihto sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Voit varata ajan kätevästi Autoklinikan nettisivuilta. Mikäli sinulla on lasivakuutus, hoidamme tarvittavat vakuutusyhtiön kanssa käytävän keskustelun puolestasi. Asiakaspalvelupäällikkömme Helena Ruuska kertoo, että pienemmät vauriot, kuten kiveniskemät, korjataan nopeasti ilman ajanvarausta.

Asiakkaamme ovat antaneet palautetta Autoklinikan erinomaisesta palvelusta ja siitä, kuinka auton saa takaisin puhtaana ja siistinä. Tämä on meille tärkeä osa asiakaskokemusta, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaan odotukset.

Ympäristöystävällinen korjausprosessi: Vastuullinen valinta

Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä, ja olemme sitoutuneet minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme. Pyrimme mahdollisimman ympäristöystävälliseen korjausprosessiin, joka tarkoittaa, että emme vaihda tarpeettomia osia, emme tee turhaa työtä ja korjaamme kaiken, mikä on korjattavissa. Kierrätämme ja lajittelemme vanhat osat tarkasti ja huolellisesti.

Autoklinikka on saanut ensimmäisenä valtakunnallisena vauriokorjaamoketjuna Suomessa ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatin. Nämä sertifikaatit ovat osoitus korkeasta sitoutumisestamme laadun, asiakaspalvelun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen.

Asiakaskokemukset: Todellisia tarinoita palvelumme laadusta

Asiakaskokemukset ovat meille tärkeä mittari palvelumme laadun arvioinnissa. Asiakkaamme ovat kertoneet kokemuksistaan, kuinka korjaus on suoritettu jopa etuajassa ja kuinka auton nouto on ollut helppoa. Asiakkaamme ovat myös arvostaneet sitä, että olemme hoitaneet kaiken tarvittavan vakuutusyhtiön kanssa, ja että auto on ollut siisti ja puhdas noudettaessa.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme ja että he voivat luottaa Autoklinikan korjaustyön laatuun. Asiakaskokemukset ovat meille parasta mainosta, ja olemme kiitollisia jokaisesta suosituksesta.

Kattava palveluverkosto: Toimimme laajasti Suomessa

Autoklinikka toimii monessa kaupungissa Suomessa, ja palveluverkostomme kattaa jo lähes 60 toimipistettä ympäri Suomea. Riippumatta siitä, missä päin Suomea asut, voit luottaa siihen, että saat meiltä laadukasta palvelua.

Työskentelemme aina autonvalmistajien ohjeiden mukaisesti, ja olemme myös Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju Suomessa. Voit siis luottaa, että autosi on hyvissä käsissä kanssamme.

Laatu ja asiakaspalvelu: Meidän kunnia-asiamme

Ensiluokkainen korjaustyön laatu ja asiakaspalvelu ovat meille tärkeitä asioita. Asiakastyytyväisyytemme on alan huipputasoa, ja pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluitamme. Olemme ylpeitä siitä, että asiakkaamme arvostavat työmme laatua ja palveluamme.

Meillä korjausprosessi on suunniteltu asiakkaan tarpeet huomioiden. Asiakkaamme arvostavat sitä, että pidämme heidät ajan tasalla korjausprosessin etenemisestä.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi