Kolarikorjauksen asiantuntijapalvelut

Kun autoon tulee kolhu, on tärkeää saada kolhu korjattua mahdollisimman pian ja ammattitaitoisesti. Lohjan Autoklinikan ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa kattavaa osaamista kaikenlaisiin peltivaurioihin. Olipa kyseessä pieni parkkipaikkakolhu tai suurempi peltivaurio, korjaus suoritetaan huolellisesti ja valmistajan ohjeita noudattaen.

Ennen korjausprosessia tehdään ensin perusteellinen vahinkotarkastus, jossa selvitämme vaurion laajuuden ja korjauskustannukset. Vahinkotarkastus palvelu on asiakkaalle maksuton eikä se sido mihinkään. Vahinkotarkastuksen voi suorittaa joustavasti joko paikan päällä tai etänä.

Vastuullinen ja ympäristöystävällinen korjausprosessi

Ympäristövastuullisuus on keskeinen osa toimintaamme. Pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme ja suosimaan ympäristöä säästävää korjausprosessia. Tämä tarkoittaa, että korjaamme kaiken mikä on korjattavissa. Emme vaihda tarpeettomia osia tai tee turhaa työtä. Kaikki vanhat osat lajitellaan ja kierrätetään huolellisesti.

Kiinnitämme kaikissa korjaustöissä erityistä huomiota neljään kestävän kehityksen osa-alueeseen: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Näin varmistamme, että korjaustoimintamme on mahdollisimman ympäristöystävällistä.

Asiakastyytyväisyys ja laadukas palvelu

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja olemme ylpeitä saamistamme positiivisista palautteista. Asiakaspalautteen keskiarvo on ollut huipputasoa, ja asiakkaamme suosittelevat palveluitamme. Tämä kertoo palvelumme laadusta ja siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Korjaamme vuosittain tuhansia autoja, ja jokainen korjaustyö on meille yhtä tärkeä. Haluamme, että asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän autonsa ovat yhtä turvallisia korjauksen jälkeen kuin ennen vahinkoa.

PDR-tekniikka: Nopea ja edullinen lommon oikaisu

PDR-tekniikka, eli Paintless Dent Repair, on innovatiivinen tapa korjata pienet lommot ja kolhut ilman maalaustarvetta. Tämä menetelmä on nopea ja kustannustehokas. PDR-tekniikka säästää aikaa että ympäristöä. PDR-tekniikalla korjattavat vauriot ovat usein pieniä parkkipaikkakolhuja tai muita pinnallisia vaurioita, joiden maalipinta on säilynyt ehjänä.

Kokeneet asiantuntijamme arvioivat, onko autosi lommo tai kolhu PDR-tekniikalla korjattavissa. Jos vaurio voidaan korjata PDR-menetelmällä, saat autosi takaisin nopeasti ja edullisesti. Korjaamme autosi PDR-tekniikalla jopa alle tunnissa. Lue lisää PDR-korjauksesta täältä.

Auton korjausprosessin seuranta

Korjausprosessin aikana pidämme sinut ajan tasalla autosi korjaustyön edistymisestä. Lähetämme sinulle tekstiviestillä linkin, jonka kautta voit seurata työn etenemistä reaaliajassa.

Korjaustyön kesto vaihtelee vahingon laajuuden, tarvittavien varaosien toimitusajan ja mahdollisen maalaustyön mukaan. Tarjoamme sijaisautoja korjauksen ajaksi, jotta arkesi sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Lue lisää sijaisautosta täältä.

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Kun tarvitset peltikorjauspalveluita Lohjalla, ota yhteyttä tai pistäydy korjaamollamme. Olemme valmiina auttamaan sinua autosi peltivaurion korjauksessa.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi